Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB15
Out Of stock
Descriere
Noul buson rezervor combustibil Caterpillar CB15 este un element esential in functionarea eficienta si sigura a oricarui compactor. Cu un rol crucial in mentinerea performantei optime, busonul de rezervor merita sa fie abordat cu seriozitate. Nu este doar o simpla piesa, ci este elementul care asigura mentinerea presiunii constante in interiorul rezervorului de combustibil. Aceasta presiune constanta este esentiala pentru ca motorul sa functioneze in parametri optimi. Cu ajutorul acestei componente, fluxul regulat de combustibil este garantat si presiune interna ramane stabila. Orice deviere de la acest echilibru poate duce la consecinte serioase, inclusiv scurgeri de combustibil. De aceea este important sa achizitionezi aceasta piesa.

Prin intermeiul serviciului nostru de consultanta, suntem aici pentru a te ghida in alegerea corecta a busonului. Iti oferim sfaturi serioase si informatii detaliate despre toate aspectele legate de busonul de rezervor. Prin abordarea cu seriozitate a acestei componente, vei asigura functionarea optima a utilajului tau si cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

Buson rezervor combustibil Caterpillar CB15 - ofera stabilitatea de care are nevoie utilajul
Busonul rezervorului cu garnitura de egalizare a presiunii joaca un rol vital in mentinerea sanatatii motorului. Prin protejarea acestuia de impuritati si asigurandu-i un aport corect de combustibil, componenta ajuta la prelungirea duratei de viata. Stim cat de mult iti doresti sa economisesti bani sa ajuti mediul inconjurator. De aceea iti recomandam acest produs.

Serviciul nostru de consultanta tehnica are mereu raspunsuri adecvate pentru tine!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Garantie
Pentru noul nostru buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB15 iti oferim o garantie extinsa de 6 luni pentru a iti proteja investitia. Pastreaza documentele, precum factura si certificatul de garantie. Doar cu aceste acte poti beneficia de reparatii.

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi un buson rezervor combustibil Caterpillar CB15 online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj

Calitatea produselor pe care ti le oferim este superioara, dar ca ea sa se resimta este necesar un montaj corect. Pentru a nu deteriora produsul sau utilajul, noi iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. In cazul in care nu cunosti vreunul, poti apela la noi. Serviciul nostru de consulnta tehnica gratuit te va indruma catre cel mai apropiat service partener.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura