Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt JCB 811/50398

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Atunci cand cauti piesele de schimb potrivite, este usor sa te ratacesti. La fel si atunci cand esti in cautarea unor solutii mai complexe. Daca drumul tau inainte de a ajunge la noi a fost confuzant, tinem sa iti spunem ca se va schimba radical. Produsele de calitate superioara sunt o mica parte din ceea ce gasesti la noi. Un bolt JCB 811/50397 ajunge la tine in scurt timp, insotit de servicii conexe care pot acoperi orice nevoie tehnica.

Specialistii de la ACN Piese Utilaje se vor dovedi a iti fi ghizi de nadejde spre performante maxime ale utilajelor. Printre prioritatile noastre se afla si livrarea de servicii premium de la A, la Z. Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon de pe ecran si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Cere-ne ajutorul la punctul tau de lucru, iar o echipa de mentenanta mobila pleaca spre tine in secunda doi!

Ai cerut rezistenta si ai primit un bolt JCB 811/50398 nou-nout!
Locul de montaj alui un astfel de bol este cupa utilajului, mai excat la articulatia dintre partea fixa si cea mobila a cupei. Rolul lui este, astfel, de fixare. Aduce un aport semificativ si in mobilitatea cupei. Supus unei sarcini grele la fiecare utilizare a masinariei, este musai sa te asiguri ca materialele piesei alese sunt rezistente! Nu iti face griji cand alegi produsele noastre!

Informatia o gasesti la noi!
Daca iti doresti sa intri in legatura cu un specialist, apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site! Iti punem la dispozitie intreg bagajul nostru de cunostinte, urmand ca mai apoi sa le selectam strict pe cele potrivite. Iti oferim solutii rapide si personalizate, oricat de dificila ar fi situatia in care te afli!

Livrare
Daca toate serviciile noastre sunt premium, nici livrarea nu se lasa mai prejos. Comanda se plaseaza usor, printr-un simplu apel. Fii rabdator pentru urmatoarele 24 de ore, atat dureaza pentru ca bolt JCB 811/50398 sa ajunga la sediul tau!

Montaj

Montajul pieselor de schimb nu este joaca de copii! Mai ales atunci cand alegi componente atat de calitative! Protejeaza-ti investitita! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau a unui service specializat. Scapi de o grija, piesa de schimb este maxim de eficienta, iar tu primesti si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult de atat?

Specificatii tehnice

Lungime - 123mm
Diametru - 38mm
Material - otel
Prevazut cu gaura pentru stift
masa - 1kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura