Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt JCB 811/90478

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Inainte de a achizitiona piese de schimb pentru utilajele tale, sunt cativa factori care trebuie luati in calcul. Printre acestia se numara calitatea acestora si compatibilitatea cu masinaria ta. Acest bolt 811/90478 intruneste cu brio cele doua conditii. Un produs aftermarket, se dovedeste a fi concurent agil al piesei originale. Este sustinut de materiale rezistente, dar si de standardele inalte dupa care a fost produs.

Nu dispera atunci cand utilajele nu iti mai ofera performantele pe care le doresti, nici nu renunta! Singurul mod prin care iti asiguri esecul este prin a abandona lupta. In schimb, indreapta-ti pasii spre ACN Piese Utilaje! Aici nu beneficiezi numai de produse premium la super oferte, ci de toate informatiile necesare pentru a iti pune masinariile inapoi pe drumul spre succes.

Bolt JCB 811/90478 - bucura-te de eficienta!

Locul de montaj alui un astfel de bol este cupa utilajului, mai excat la articulatia dintre partea fixa si cea mobila a cupei. Rolul lui este, astfel, de fixare. Aduce un aport semificativ si in mobilitatea cupei. Supus unei sarcini grele la fiecare utilizare a masinariei, este musai sa te asiguri ca materialele piesei alese sunt rezistente! Nu iti face griji cand alegi produsele noastre!

Informatia o gasesti la noi!

Daca iti doresti sa intri in legatura cu un specialist, apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site! Iti punem la dispozitie intreg bagajul nostru de cunostinte, urmand ca mai apoi sa le selectam strict pe cele potrivite. Iti oferim solutii rapide si personalizate, oricat de dificila ar fi situatia in care te afli!

Livrare

Daca toate serviciile noastre sunt premium, nici livrarea nu se lasa mai prejos. Comanda se plaseaza usor, printr-un simplu apel. Fii rabdator pentru urmatoarele 24 de ore, atat dureaza pentru ca bolt JCB 811/90478 sa ajunga la sediul tau!

Montaj

Montajul pieselor de schimb nu este joaca de copii! Mai ales atunci cand alegi componente atat de calitative! Protejeaza-ti investitita! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau a unui service specializat. Scapi de o grija, piesa de schimb este maxim de eficienta, iar tu primesti si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult de atat?

Specificatii tehnice

Lungime - 123mm
Diametru - 38mm
Material - otel
Prevazut cu gaura pentru stift
masa - 1 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura