Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Caterpillar 9R-0234

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Stim ce cauti tu chiar in acest moment! Acest bolt Caterpillar 9R-0234 de la ACN Piese Utilaje! Dupa indelungate cautari, ai ajuns unde trebuie, in universul pieselor! Nu mai e o noutate ca la noi gasesti toate modelele si tipurile de piese posibile. Detinem o gama variata de produse, iar tu poti fii posesorul uneia dintre ele. Analizeaza in detaliu situatia cu care te confrunti si daca iti putem fi de folos, anunta-ne. Facem tot posibilul sa gasim o rezolvare practica, care sa te scoata din impas. Nu te lasa coplesit, pentru orice exista o solutie!

Iti doresti sa evoluezi, iar activitatea sa iti fie remarcata. Alaturi de noi, vei cunoaste inca din prima clipa ce inseamna performanta. Produsele noastre iti vor fi de un real ajutor! Lasa-te pe mana noastra si promitem ca ne vei multumi mai tarziu. Nu mai trebuie sa depui niciun efort suplimentar acum ca ai dat de noi. De acum, grija ta devine prioritatea noastra! Utilajul tau va functiona ca in prima zi, sigur si perfect sanatos.

Performanta cu acest bolt Caterpillar 9R-0234 este la cote maxime!

Calitatea acestui bolt este foarte importanta, deoarece contribuie semnificativ la sistemul de articulatii al utilajului. Este o piesa de baza care ajuta la functionarea acestuia in conditii optime. Aplica sfaturile consultantilor nostri, ofera-i utilajului mentenanta corecta si astfel te va deservi mult si bine. Acest bolt poate fi un prim pas pe drumul catre succes. Alege calitatea, ci nu cantitatea!

Suntem mai aproape de tine!

Cand situatia ia o intorsatura neasteptata, noi te vom ajuta! Apeleaza-ne si profita de serviciul nostru de consultanta, pe care ti-l oferim gratuit! Este necesar sa iti desfasori activitatea in bune conditii, iar de asta ne ocupam noi. Cum? Simplu! Datorita produselor pe care le comercializam. Stim ce avem si stim ce iti vindem! Lasa-ne sa fim prezenti in activitatea ta, prin intermediul acestei piese! Garantat nu vei regreta!

Livrare
Livrarea este unul dintre punctele noastre forte! Suntem cei mai rapizi! Achizitioneaza acest bolt Caterpillar 9R-0234 si in numai 24 de ore va fi in mainile tale. Nu te lasam sa astepti, pentru ca timpul inseamna bani. Da-ne de stire folosind datele noastre de contact. Daca esti nerabdator si te afli prin zona, poti veni sa-ti ridici piesa de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
De ce sa te chinui de unul singur, cand poti sa apelezi la mecanici calificati! In intreg procesul, un montaj corespunzator, iti asigura un rulaj optim al utiljaului. Daca nu cunnosti niciun mecanic profi, te ajutam noi! Doar da-ne de stire!

Specificatii tehnice

- Lungime - 155mm
- Diametru - 65mm
- Filet M42
- Material - otel
- Prevazut cu canal de gresor si gaura filetata pentru gresor. Capat superior randalizat pentru a nu se roti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura