Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere calut-sanie buldoexcavator Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Out Of stock
Descriere
Doar o clipa opreste-te din ce faci acum si fii atent! Iti prezentam un bolt prindere calut-sanie Caterpillar 436B special, cum nu ai mai intalnit pana acum! Probabil te intrebi ce poate fi atat de special la un bolt. In primul rand, modul in care a fost conceput, pentru a rezista de 10 ori mai mult. Fabricat din otel, duritatea acestuia a crescut semnificativ. In al doile rand, fiind o piesa de schimb, s-a dovedit ca optimizeaza performanta utilajului tau. In al treilea rand, reduce costurile pe ora! Acum spune-ne tu unde mai gasesti un asa produs? Doar la ACN Piese Utilaje. Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici cum te putem ajuta si neincetat o vom face!

In depozitul nostru se regasesc o multime de produse, de la surburi pana la motoare sau alte componente. Diferenta o face calitatea acestora. Pe rafturile noastre, nu vei gasi doar o simpla piesa, ci mai mult de atat. Vei descoperi ca performanta chiar exista, telul tau poate fi atins si orice inconvenient are si o rezolvare. Mai simplu de atat nici ca se poate. Se inatampla ca intr-o zi sa se strice o piesa a utilajul tau si sa nu stii incotro sa o apuci. Poti conta pe noi, iti vom fi de mare folos!

Un nou bolt prindere calut-sanie Caterpillar 436B pentru buldoexcavatorul tau!
Cu aceasta piesa 100% nu ai cum sa dai gres! Realizata dintr-un material dur, este conceputa in asa fel incat sa reziste la utilizari intense. Fiind o piesa importanta in sistemul de articulatii al utilajului, achizitionarea ei de noua, e o idee perfecta. Iar noi, te putem ajuta in alegerea corecta a acesteia, in functie de tipul, culoarea sau alte caracteristici ale utilajului. Datorita serviciilor noastre, nu vei mai avea intarzieri in activitatea pe care o practici sau alte impedimente. Lasa-ne sa iti fim de folos, caci cu ACN Piese Utilaje, totul e mai convenabil!

O multime de avantaje pentru tine!
Misiunea noastra? Sa oferim tuturor clientilor nostri servicii complete si eficiente! De ce? Din simplu motiv ca dorim sa ne implicam in activitatea ta si cel mai important, sa o simplificam! Pentru a fi posibil, am infiintat serviciul de consultanta gratuita, deoarece vrem sa fim mai aproape de tine! Nu esti impacat cu alegerea ta, nesiguranta pune stapanire pe tine, ar fi doar cateva piedici suficient de puternice incat sa te copleseasca. De acum inainte pornim impreuna la drum si te indrumam spre performanta!

Livrare
Ti-ai epuizat toate puterile asteptand zile sau chiar saptamani pentru un colet? Gata, asteptarea a luat sfarsit! Comanda linistit acest bolt prindere calut-sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 436B si va ajunge la tine in doar 24 de ore! Suntem mai rapizi decat crezi. Si asta nu e tot, pentru ca daca esti din Bucuresti sau de prin apropiere, te asteptam la depozitul nostru pentru a-ti ridica personal produsul. Foloseste datele noastre de contact si spune-ne cum vrei sa procedezi.

Montaj
Vrei ca utilajul tau sa functioneze la standarde optime? Alege intotdeauna persoane calificate, care se pricep si au vaste cunostinte in acest domeniu. Astfel nu vei putea da gres si nici nu vei mai intampina dificultati cand ti-e lumea mai draga. Te putem ajuta si la partea aceasta si trebuie doar sa ne spui daca ai nevoie sa iti recomandam pe cineva.

Specificatii tehnice

- Lungime - 155mm
- Diametru - 65mm
- Filet M42
- Material - otel
- Prevazut cu canal de gresare si gaura filetata pentru gresor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura