Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel roz VW TL 774 F G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VW TL 774 F G12 Repsol
Out Of stock
Descriere
Protejeaza-ti motorul de supraincalzire si inghet cu acest antigel roz VW TL 774 F G12 Repsol de inalta calitate. Temperaturile ridicate sunt o problema serioasa pentru motor. Nu si pentru acest antigel care are o excelenta stabilitate la astfel de temperaturi si raceste eficient motorul fara sa fiarba. Cu un astfel de ajutor, motorul tau va functiona in parametri optimi vreme indelungata. Pentru ca este protejat si de inghet, dar si de coroziune, gratie formulei complexe de aditivi speciali. Este un lcihid de racire pe baza de etilenglicol, prietenos cu mediul, caci nu contine nitriti, fosfati, silicati sau amine.

Cand pui accent pe calitate, te vei bucura de rezultate remarcabile, iar afacerea ta va prospera. Investeste inteligent in intretinerea utilajelor tale si vei avea castig pe toata linia. Intreruperile in toiul lucrarilor nu sunt pe placul nimanui, de aceea este esential sa iti mentii utilajele in forma, oferindu-le produse de cea mai buna calitate. Hai sa te invatam cum sa iti ingrijesti eficient utilajele. Suna-ne!

Antigel roz VW TL 774 F G12 Repsol - pentru randament maxim!
Acest antigel roz VW TL 774 F G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!

Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Caci o parere avizata face mult in momentele-cheie. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs cu utilajul tau - vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. In plus, putem concepe si un plan de intretinere personalizat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, astfel ca iti vom livra acest antigel roz VW TL 774 F G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau daca iti este la indemana, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura