Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina distribuitor pentru excavator Bobcat 328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 328
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca utilajele sa functioneze pana la adanci batraneti fara reparatii majore, nici grija pe care le-o acorzi nu trebuie sa fie fusarita. Nu aborda mentenanta masinariilor cu superficialitate, nici nu alege piesele de schimb pe principiul primul venit, primul servit. Piata tehnica este vasta, iar optiunile sunt multe. Colaboreaza cu noi si fii sigur ca le alegi mereu pe cele premium! Aceasta bobina distribuitor excavator Bobcat 328 este una dintre ele. O piesa originala Bobcat care se afla in permanenta in depozitul nostru. Odata ce ne dai un semn, o si trimitem spre tine.

Investitia in componente de calitate superioara este cea care iti pune utilajele pe podium, iar pe tine pe drumul sigur spre succes. Nici cel din urma nu este obtinut cu una, cu doua, ci prin truda asidua. Noi suntem aici pentru a iti fi indrumatori la fiecare pas. Apeleaza-ne oricand ai nevoie de informatii tehnice si profita de consultanta tehnica gratuita! Calea pavata cu calitate va fi eficienta, economa si plina de lauri.

Bobina distribuitor excavator Bobcat 328 - si ai gasit scanteia!
Pentru ca scanteia sa aiba loc, curentul de joasa tensiune pornit de la baterie trebuie transformat in curent de tensiune inalta. Cel din urma are capacitatea de a strapunge spatiul din electrozii bujiei si voila! Scanteia! De acest proces este responsabila tocmai aceasta bobina. Asigura-te ca alegi calitatea superioara si atunci cand vine vorba de montaj!

Ne alaturam progresului afacerii tale!
Venim inarmati cu un bagaj nesfarsit de informatii, dispusi sa le impartasim pe toate cu tine. Le filtram pe cele potrivite fiecarei situatii in parte, oferindu-ti astfel numai sfaturi personalizate. Consultanta tehnica este asul tau din maneca. Gratuita si super folositoare! Apeleaza-ne!

Garantie
Comanda fara griji o bobina distribuitor pentru excavator Bobcat 328 din oferta noastra! Alaturi de ea vei primi si certificatul de garantie. Pastreaza-l bine pentru 6 luni de acum inainte! Fiecare defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Comenzile online iti dau batai de cap? Perioada de livrare indelungata iti da peste cap toate planurile? Grijile acestea pot disparea cand alegi sa colaborezi cu noi. Comanda astazi o bobina distribuitor excavator Bobcat 328 nou-nouta! Va ajunge la tine maine.

Montaj
Pentru a putea sa isi exercite indatoririle, fiecare piesa de schimb are nevoie de un montaj corespunzator. Nu lua aceasta grija asupra ta! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau chiar a unui service specializat! Bucura-te de adevaratele performante!

Specificatii tehnice

Diametru - 14mm
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura