Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 311-212/129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 311-212/129
Cod produs
HT7IBPYZ-AM
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o zi obisnuita de lucru pe santier, cand deodata un zgomot ciudat se aude dinspre unul dintre utilaje. Nu poti ignora acest semnal, pentru ca el ar putea prevesti o defectiune majora, care ar putea opri intreg fluxul de lucru. Daca ai fi avut acum la indemana piesa necesara - o coroana punte Dana Spicer 311-212/129 - urmatorul drum pe care l-ai fi facut ar fi fost la service. Avantajul tau este ca la ACN Piese Utilaje avem un stoc continuu pentru aceasta categorie de piese originale. Asa ca pune mana pe telefon si suna-ne chiar acum!

ACN Piese Utilaje nu iti ofera doar piese de schimb, ci si solutii tehnice complete, inclusiv servicii de calitate. Interactiunea cu noi este mereu simpla si eficienta, indiferent de modalitatea aleasa de comunicare. Nu lasa ca timpul si defectiunile sa iti afecteze afacerea si sa-ti tina utilajul pe margine! Contacteaza-ne chiar acum, fii sigur ca vei face cea mai buna alegere pentru echipamentul tau de lucru!

Coroana punte Dana Spicer 311-212/129 - Calitate si rezistenta pentru transmisia utilajului

Aceasta piesa originala este rezistenta, fiabila si durabila. Ea asigura transmiterea puterii de la planetara la roata si se monteaza in interiorul puntii, fiind indispensabila in deplasarea utilajului. Simptomele unei astfel de piese deteriorate pot fi zgomote neobisnuite sau dificultati la deplasare. Fiind o componenta esentiala din categoria transmisiei, coroana punte este fabricata din materiale durabile, concepute sa suporte solicitari repetate. Prin alegerea acestei coroane, nu numai ca previi defectiuni neplacute, dar si mentii performanta utilajului la nivel optim.

Elibereaza-te de griji cu livrarea rapida si montajul specializat oferite de ACN Piese Utilaje

Pentru a te bucura pe deplin de produsele pe care le cumperi de la noi, iti recomandam sa apelezi si la serviciile noastre calitative. Expertii din cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita iti pun pe tava toate informatiile pe care le soliciti despre produsele care te intereseaza. In egala masura, iti asiguram asistenta pe tot parcursul procesului de cumparare, pentru ca ne dorim sa ai o experienta extraordinara alaturi de noi. De asemenea, iti putem oferi, la cerere, si un serviciu de montaj specializat, indiferent de zona in care te afli.

Livrare:
Cu un stoc permanent si un serviciu de livrare rapid, trimitem coroana punte Dana Spicer 311-212/129 in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Astfel, iti reiei activitatea in cel mai scurt timp. Ai nevoie de informatii suplimentare? - Suna-ne!

Montaj
Pentru ca utilajul sa ramana functional si sa eviti reparatii costisitoare, te sfatuim sa optezi pentru montarea coroanei punte intr-un service autorizat. Daca doresti ajutorul nostru, echipa ACN Piese Utilaje iti poate oferi, la cerere, servicii de montaj pentru piesele achizitionate de la noi.

Specificatii tehnice

• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura