Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-129
Cod produs
5TH41BQF-IO
Out Of stock
Descriere
Intr-un mediu de activitate unde utilajele grele lucreaza la foc continuu, in conditii de solicitare maxima, trebuie sa te asiguri ca fiecare piesa a utilajului tau nu numai ca isi face treaba, dar si ca potenteaza intregul utilaj catre o performanta desavarsita. Coroana punte Dana Spicer 212-129 este piesa de care ai nevoie. Calitatea superioara a materialelor din care a fost produsa garanteaza eficienta si durabilitatea acestei piese, care iti va asigura un randament ridicat, fara grija defectiunilor tehnice si a uzurii rapide.

Desi atunci cand achizitionezi piese de schimb de la noi nu iti faci niciodata probleme in privinta calitatii sau a performantei, stim ca sunt totusi alte detalii de care ai putea avea nevoie. Noi iti oferim servicii de consultanta gratuita, indiferent ca ai nevoie de sprijin legat de procesul de achizitie, de specificatiile tehnice ale produsului sau de o a doua parere in legatura cu mentenanta utilajului tau. Echipa noastra de specialisti in mecanica iti sta la dispozitie oricand, nu trebuie decat sa ne contactezi!

Coroana punte Dana Spicer 212-129 - Potentialul utilajului tau la cote maxime!
Aceasta piesa este foarte importanta pentru eficienta si rentabilitatea utilajului tau. Ea face parte din mecanismul de transmitere a puterii de la planetara catre roata, asigurand o distributie uniforma si eficienta. Comanda acum produsul si convinge-te de utilitatea sa!

Expertiza noastra, succesul tau!
Profita de serviciul de consultanta gratuita! Beneficiezi de experienta profesionistilor nostri indiferent de problema pe care o ai, fara niciun cost aditional. Suntem alaturi de tine, tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi!

Livrare
Timpul pierdut in asteptarea pieselor tale nu poate fi recuperat. De aceea, noi iti promitem cea mai rapida livrare posibila. Curierii nostri vor ajunge la tine in maxim 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Poti ridica aceasta coroana punte Dana Spicer 212-129 si direct de la sediul nostru, daca preferi.

Montaj
Montajul pieselor de schimb este esential pentru functionarea optima a acestora. Asigura-te ca alegi un service unde te poti increde intr-o echipa de profesionisti pentru asamblarea pieselor.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura