Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-516

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-516
Cod produs
KDXLFQ5T-AT
Out Of stock
Descriere
Sa te afli aici nu era cel mai arzator vis al tau, insa priveste partea plina a paharului. Ai patruns in spatiul in care defectiunile imbraca haina rezolvarii cat ai clipi. Piese de schimb de cea mai buna calitate te asteapta cuminti pe rafturile noastre. Intre ele, si aceasta coroana punte Dana Spicer 112-516 de care se pare ca ai acum nevoie, capabila sa-ti dovedeasca performante excelente mult timp de-acum incolo. Componenta originala, precum vezi! Iti readuce utilajul in simtiri, iar fiabilitatea si rezistenta sa iti vor depasi asteptarile. Mai ai un pas pentru a te convinge!

Cand utilajul tau are nevoie de forte proaspete, nu ezita sa apelezi la noi! Suntem bine dotati. Oricare i-ar fi dorinta, suntem gata sa i-o indeplinim. Calitatea produselor noastre este ireprosabila, caci nu incape compromis in privinta aceasta. Te vei convinge de la primul apel si cu siguranta vei reveni cu incredere cand o alta defectiune te va pune pe jar.

Coroana punte Dana Spicer 112-516 - o super piesa pentru utilajul tau!
Coroana de punte este o componenta deosebit de importanta a sistemului de transmisie, caci ea face ca puterea sa ajunga de la planetara la roata pentru a permite miscarea acesteia. Altfel spus, responsabilitatea sa este de a sustine deplasarea optima a utilajului tau, de aceea este necesar sa fie cat mai zdravana si mai calitativa. Altfel, performanta masinariei tale ar avea de suferit, ba chiar te-ai putea confrunta si cu un blocaj. Fii atent la semnalele transmise de utilajul tau si nu pregeta in a inlocui coroana uzata cu una de top, cum este cea pe care ti-o propunem.

Sfaturi bune pentru tine la fiecare pas!
Stim prea bine ca nu este intotdeauna simplu sa gestionezi inerentele probleme tehnice. Ba nu esti sigur de la ce a pornit buba, ba ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei componente. Cum o dai, cum n-o dai, un sfat avizat pica la tanc in astfel de momente. Il primesti de la noi, alaturi de orice informatie ti-ar fi necesara pentru a iesi cu brio din impas. Toate acestea sub egida serviciului de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare
Nu vei fi nevoit sa astepti prea mult ca aceasta coroana punte Dana Spicer 112-516 sa ajunga la tine. Ti-o livram super rapid, oriunde in tara! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic, si ne punem in miscare. Iar de esti pe aproape, poti ridica si personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Montajul poate face diferenta intre o depanare reusita si una facuta ca sa fie. Daca nici tie nu-ti plac lucrurile facute de mantuiala, indreapta-te catre un profesionist intr-ale utilajelor. N-ai habar unde sa il gasesti? Rezolvam! Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura