Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-69

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-69
Cod produs
HSPNI6TW-AT
Out Of stock
Descriere
E greu la deal cu boii mici, nu? Asa se intampla cand cedeaza o astfel de componenta esentiala in desfasurarea transmisiei. Dar nu te stresa, o rezolvam cum nu se poate mai bine! Avem pentru tine o coroana punte Dana Spicer 112-69 de toata isprava, pregatita sa intre in actiune si sa-i dea boost-ul necesar utilajului tau. Este o componenta de calitate superioara ce poarta amprenta Dana Spicer, fapt care aproape ca-ti vorbeste de la sine despre calitatile sale excelente. Faci o alegere nemaipomenita si te bucuri de un plus de eficienta pe termen lung!

Mai ai nevoie si de alte piese? Sau poate vrei sa te asiguri de fiecare detaliu al acestei coroane. Sau ai o alta intrebare legata de utilajul tau. Oricum ar sta lucrurile, este important sa stii ca vei primi din partea noastra tot suportul tehnic de care ai nevoie. Nu ramai nici cu dileme, nici cu probleme. Suna-ne!

Coroana punte Dana Spicer 112-69 - o piesa de top ca sa fii in top!
Transmisia este extrem de importanta in arhitectura utilajului tau, fiind responsabila cu deplasarea acestuia. De aceea componentele implicate in acest proces trebuie sa se prezinte impecabil si sa-si poata indeplini perfect atributiile. Aceasta coroana indeplineste un rol esential in functionarea masinariei tale, caci ea transmite puterea de la planetara la roata, inlesnind astfel miscarea acesteia. Orice sincopa se resimte imediat, asadar iti recomandam sa iei masuri de la primele simptome si sa alegi o astfel de componenta de top cum este cea pe care ti-o propunem.

La piese de top, servicii pe masura!
Oricat de priceput ai fi, pe toate nu le-oi sti. Sunt momente in care vrei sa afli mai mult, sa iti clarifici unele aspecte si sfatul unui specialist ar pica la tanc. Ne-am gandit la astfel de situatii si am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Contacteaza-ne, nu te sfii! Ai la dispozitie o intreaga echipa de specialisti intr-ale utilajelor ce-si pun la bataie cunostintele si priceperea in folosul tau!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile noastre, astfel ca ne asiguram ca n-ai sa astepti prea mult piesa de care ai nevoie. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-69 ajunge la tine super rapid, caci ti-o expediem de indata ce vei plasa comanda online sau telefonic. Ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, de esti prin apropiere.

Montaj
Un montaj profesionist este unul dintre factorii-cheie care influenteaza functionarea noii piese si, implicit, a utilajului tau. Alege intotdeauna sa iti duci masinaria la un service acreditat si ii vei oferi acesteia cele mai bune conditii de operare. Un montaj corect asigura alinierea perfecta a componentelor si previne astfel aparitia neasteptata a defectiunilor. Apeleaza la profesionisti! Daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si te indrumam noi!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura