Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan Solar 225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan Solar 225
Cod produs
IAB81K0J-AT
Out Of stock
Descriere
Ai experimentat vreodata acel moment pesimist cand te afli la bordul excavatorului tau si cand esti gata de o noua zi de munca, sa realizezi ca motorul nu reactioneaza? O cheie deteriorata ori un contact defect pot perturba intreaga ta zi de lucru, dar fii linistit, pentru ca ACN Piese Uilaje iti vine in ajutor! Acest contact cu cheie Doosan Solar 225 este, fara indoiala, sangele ce hraneste activitatea zilnica a utilajului tau robust. Oferind functionalitate si siguranta, aceasta piesa electrica de la marca ta de incredere se afla permanent pe stocul nostru, gata sa porneasca motorul termic al excavatorului tau Doosan Solar 225. Cu o structura fiabila si fabricata din materiale rezistente, contactul vine impreuna cu doua chei care asigura operarea fara griji a utilajului. Livrarea? Ea va fi realizata in aproximativ 24 de ore, astfel incat sa nu pierzi timp in proiectele tale.

ACN Piese Utilaje isi intinde mana catre tine, oferind nu doar piese de o inalta calitate, ci si consultanta specializata. Indiferent daca activitatea ta graviteaza in jurul agriculturii sau al constructiilor, echipa noastra este pregatita sa te asiste.

Comanda acum Contact cu cheie Doosan Solar 225!
Aceasta piesa cheie literalmente conecteaza circuitul ce trimite voltajul necesar electromotorului, asigurand pornirea utilajului. Defecte ale contactului pot insemna intarzieri semnificative, iar sa investesti intr-un inlocuitor durabil este esential.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Nu uita, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita! Echipa noastra este mereu disponibila sa iti ofere suport, astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Livrare
Ca vrei repede, nu-i de mirare. Iar noi ne conformam! Primesti acest contact cu cheie pentru excavator Doosan Solar 225 cat ai bate din palme. Plaseaza comanda folosind datele noastre de contact si ne punem in miscare. Curierii cu care colaboram sunt super rapizi! sau poti veni si tu sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca ai drum pe aici.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje oricand ai nevoie. Pentru montaj, recomandarea noastra este sa apelezi la un service autorizat. Nu cunosti pe nimeni? Contacteaza-ne pentru a-ti recomanda pe cineva din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelele Doosan Solar 225LC-V, 225LL si 225NLC-V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura