Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan Solar 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan Solar 175
Cod produs
U0Y42XJI-AT
Out Of stock
Descriere
Ai avut vreodata acea dimineata in care te sui in cabina, pregatit pentru o zi productiva, doar pentru a realiza ca excavatorul tau Doosan Solar 175 se impotriveste sa porneasca? Poate cheia s-a deteriorat sau contactul a cedat. Orice ar fi, esti acum blocat, timpul e pe fuga iar munca nu poate astepta. Dar nu ar trebui sa te ingrijorezi. ACN Piese Utilaje iti vine in ajutor cu acest contact cu cheie Doosan Solar 175 - o piesa vitala ce vorbeste despre puterea de a reveni rapid in actiune. Livrat cu doua chei pentru a te asigura ca nu vei fi niciodata lasat la mana sortii, acest contact este sinonim cu rezistenta si fiabilitatea. Este fabricat din materiale de calitate, ceea ce garanteaza longevitatea acestuia chiar si in medii de lucru solicitante. Bineinteles, avem acest produs permanent pe stoc, asa ca il poti avea la tine in aproximativ 24 de ore.

Asadar, cand munca ta nu suporta intarzieri, te poti baza pe noi. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb impecabile, alaturi de consultanta noastra de incredere. Reia controlul lucrarilor tale fara intarziere!

Nu lasa ca o piesa defecta sa iti saboteze planurile. Comanda acum acest contact cu cheie Doosan Solar 175!
Rolul acestui component este vital: conecteaza circuitul necesar electromotorului, asigurand porunca de start a motorului termic. O defectiune a acestei piese te poate opri din lucru, dar schimbarea la timp iti asigura serenitatea de care ai nevoie pe teren.

Scopul tau este si misiunea noastra!
Tu ai curajul sa duci lucrurile la bun sfarsit, iar noi avem piesele care te sustin in asta. Esti doar la un apel distanta de solutia problemei tale. Gaseste-ne oricand pentru asistenta si pentru a-ti asigura livrarea rapida a pieselor de care ai nevoie. Gasesti la noi consultanta tehnica gratuita si recomandari specializate.

Livrare
Ca vrei repede, nu-i de mirare. Iar noi ne conformam! Primesti acest contact cu cheie pentru excavator Doosan Solar 175 cat ai bate din palme. Plaseaza comanda folosind datele noastre de contact si ne punem in miscare. Curierii cu care colaboram sunt super rapizi! sau poti veni si tu sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca ai drum pe aici.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje oricand ai nevoie. Daca vei lua legatura cu noi, pe site sau telefonic, vei beneficia de fiecare data de consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor potrivite, compatibile cu utilajul tau. Pentru montaj, recomandarea noastra este sa apelezi la un service autorizat. Nu cunosti pe nimeni? E de ajuns sa iei legatura cu noi ca sa iti recomandam pe cineva din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan Solar 175LC-V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura