Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 111-54

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 111-54
Cod produs
MYS6B0WI-AM
Out Of stock
Descriere
Ai intrat intr-o perioada in care simti ca poti muta muntii din loc cu ideile tale? Ce bine ca suntem pe aceeasi lungime de unda, cu mentiunea ca, in cazul nostru, perioada asta a inceput acum multi ani, odata cu aparitia ACN Piese Utilaje pe piata. Zau daca ne-am mai revenit de-atunci! Dar... daca tot esti in aceasta perioada a roza , atunci sigur ai nevoie si de a instrumentea adecvate. Cum este cazul acestei piese denumita coroana punte Dana Spicer 111-54 cu ajutorul careia vei obtine o performanta greu de egalat de alti inlocuitori. Datorita materialelor folosite in procesul de fabricatie, aceasta piesa te va ajuta sa economisesti si sa uiti de griji mult timp de-acum incolo!

Adevarul e ca, de regula, clientii nostri se intorc mereu sa ne multumeasca pentru produsele calitative cumparate de la noi. Si nu numai! In primul si-n primul rand, ne multumesc pentru cel mai mare avantaj obtinut prin colaborarea cu ACN Piese Utilaje. Este vorba despre diminuarea la maxim a cheltuielilor de intretinere a pieselor si lipsa totala a grijilor, survenita din achizitionarea produselor noastre de calitate. Echipa noastra se da peste cap pentru a-ti oferi produse si servicii care sa-ti simplifice viata. Intra in legatura cu noi chiar astazi, sa vezi ce inseamna o experienta de cumparare, oferita ca la carte!

Cu aceasta coroana punte Dana Spicer 111-54 vei face economii semnificative!!!

Dupa cum ii sugereaza denumirea, aceasta coroana ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. Pentru a oferi siguranta imbunatatita si eficienta sporita, piesa a fost proiectata din materiale suficient de rezistente incat sa nu-si schimbe proprietatile pentru o buna perioada de timp. In ciuda calitatii pe care o poarta, aceasta coroana se afla la un pret foarte avantajos in oferta noastra!

Numai cand pronunti a ACN Piese Utilajea , gandul iti zboara la economii

Bun-venit in lumea pieselor de schimb, un spatiu in care detaliile fac diferenta si fiecare piesa are o poveste de spus! ACN Piese Utilaje este un loc impresionant in care suntem dedicati sa indeplinim toate dorintele clientilor nostri in materie de produse si servicii care tin de competentele noastre. Suntem mereu pregatiti sa gasim raspunsuri la intrebarile si curiozitatile tale. Nu conteaza cat de complicat sau simplu este proiectul tau, suntem aici sa te sustinem!

Livrare
Primiti cu livrarea in 24 de ore? Atat ne ia sa ajungem la tine! Utilajul tau nu va astepta niciun minutel in plus dupa acest coroana punte Dana Spicer 111-54 exceptionala! Contacteaza-ne!

Montaj
Nu iesi pe strasse cu sculele de mesterit ca sa inlocuiesti coroana aceasta singur-singurel! Stai acasa si trimite utilajul la service! La unul autorizat, preferabil! Astfel, vei avea garantia calitatii si sigurantei lucrarii.

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura