Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termostat Bobcat 6630184

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
NZ8HJLGC-AS
Out Of stock
Descriere
Industria in care activezi iti pune la dispozitie informatii actualizate frecvent si noi tehnici de operare, iar datoria ta este sa le filtrezi eficient! Nu din intamplare te afli pe pagina acestui termostat Bobcat 6630184 de pe platforma noastra! Alege acest produs si investitia ta va fi asigurata! Cine iti ofera garantia? Bobcat, super producatorul de piese de schimb renumit pentru creatiile sale autentice!
Din momentul in care am pornit la drum ne-am mentinut standardele la nivel inalt! Acest lucru a presupus sa ne obisnuim clientii cu servicii si produse de top! Atata vreme cat clientul a tinut cont de indicatiile precise ale agentilor nostri, el poate confirma ca rezultatul a fost satisfacator! Pregatirea intensa si efortul depus in crearea tuturor conditiilor necesare, nu au facut decat sa ne plaseze pe primele locuri in industrie!

Iti livram acest termostat Bobcat 6630184 si impreuna cu el, adevarata calitate!
Gandita si conceputa de ingineri de renume pentru a face fata conditiilor de munca, aceasta bijuterie tehnica aduce o contributie semnificativa in sistemul de functionare al utilajului! Termostatul asigura si mentine agentul de racire al motorului la o temperatura constanta.

Raporteaza-te la tot ce e nou!
Din momentul sesizarii schimbarilor tehnice, agentii din cadrul serviciului de consultanta au facut o scanare instanta a utilajului tau! Fie ca este vorba despre montarea unei piese, identificarii cauzei unei probleme sau nevoia unui sfat, operatorii iti vor asigura un plan personalizat de intretinere! Ghideaza-te dupa cele mai actuale informatii!

Garantie
Purtand responsabilitatea indeplinirii unui rol important care sa corespunda utilajului tau, acest termostat Bobcat 6630184 vine la pachet cu un certificat de garantie! Valabilitatea acestuia este de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Iti doresti sa iti reiei activitatea in cel mai scurt timp? Sigur ai nevoie ca acest termostat Bobcat 6630184 sa ajunga la tine cat mai repede! Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda pentru o livrare rapida!

Montaj
Opteaza pentru servicii specializate atunci cand vine momentul asamblarii piesei! In acest fel ii vei spori functionarea si ii vei intretine calitatea! Daca nu ai idee unde ai putea apela, da-ne de stire si te vom directiona catre un atelier care detine documentatie de service chiar in zona ta! Acest moment este important pentru viata utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru exterior: 44mm
• Inaltime: 39.2mm
• Temperatura de deschidere 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura