Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere calut-brat spate Caterpillar 444F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F
Cod produs
UF0H2XWO-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere calut-brat Caterpillar 444F isi are originea intr-un cadru ultra performant in care iau nastere cele mai calitative produse! Nu am putea sa venim cu o sugestie mai putin performanta fata de cele cu care ne-am obisnuit clientii! Produsele in tandem cu serviciile moderne din industrie este un duo care contribuie la performanta activitatii tale! Stai in contact cu profesionistii!
O veste buna de dimineata iti poate asigura optimismul intregii zile! Incepe-ti ziua cu o vizualizare a site-ului nostru si primeste oportunitatile asa cum vin! Interactiunea cu noi iti va aduce doar sanse pe care sa le folosesti in favoarea ta! Avem o echipa de agenti extrem de bine pregatiti care te vor instrui si te vor sustine neconditionat! Fii direct si deschis noilor tendinte!

Aceasta bucsa prindere calut-brat Caterpillar 444F iti va exemplifica performanta mult timp!
Calitatea piesei pe care o achizitionezi influenteaza modalitatea si durata in care aceasta isi exercita rolul. De aceea ne permitem sa ne asumam responsabilitatea in privinta acestei bucse! Este un element tehnic de calitate care va prelua uzura dintre bolt si locul unde este montata! O adevarata necesitate pentru sistemul de articulatie!

Informatia - oxigenul timpurilor moderne!
Cand vorbim despre informare, mereu exista ceva nou! Fiecare domeniu evolueaza constant si lucrurile capata noi abordari! Pentru domeniul tau de activitate am infiintat serviciul gratuit de consultanta care iti pune la dispozitie orice informatie de actualitate si nenumarate alternative prin care sa-ti intreprinzi afacerea! Impreuna cu operatorii nostri, vei alege piesa compatibila cu modelul utilajului tau si vei beneficia de un tratament preferential.

Livrare
Ne raportam intru totul dorintelor tale. Si asta pentru ca stim ce inseamna timpul pierdut in acest domeniu! Aceasta bucsa prindere calut-brat Caterpillar 444F va porni catre tine din momentul in care ai trimis solicitarea! Contacteaza-ne si ne ocupam pas cu pas!

Montaj
O alegere gresita in acest moment poate afecta drastic sanatatea piesei alese si parcursul activitatii tale! Lucru care va conduce la o risipa de timp, bani si energie! Mergi la sigur si alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate! In acest mod investitia ta va fi meritat iar utilajul tau nu va avea de suferit!

Specificatii

• Dimensiune: 65x75x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura