Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D41E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D41E
Cod produs
AICWZQ36-AS
Out Of stock
Descriere
Prezenta sau absenta performantei utilajului tau tine de calitatea pieselor cu care il accesorizezi! Prin urmare, piesele trebuie sa fie promitatoare si sa fie prelucrate in asa fel incat sa reziste! Acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D41E este una dintre ele si se afla acum pe rafturile depozitului nostru! Este o optiune sigura si pentru modelele Komatsu D41E-BB-6C, D41E-6, D41E-6K, D41E-6T!
Comunitatea noastra tehnica are servicii speciale care sunt izvoarele de informatie si ajutorul tehnic pentru activitatea ta! Oricine isi doreste sa evolueze, este invitat sa ne apeleze si sa ne ceara ajutorul in functie de problema! Asteptam apelul tau in care sa ne explici detaliat cazul si asteptarile tale in acest domeniu! Vom sti ce sa-ti sugeram intocmai!

Rezistenta acestui gresor intindere senila buldozer Komatsu D41E este promitatoare!
Orice piesa se diferentiaza in special prin rolul pe care il indeplineste! Acest gresor isi indeplineste functia cu brio, gratie calitatii superioare cu care a fost inzestrat! El va reduce costurile de intretinere sau de reparatii si va asigura un timp de functionare mai indelungat, componentele fiind ferite de uzura prematura!

Afla cele mai fresh detalii! Vei avea o cu totul alta perspectiva!
Nu te mai folosi de informatiile mediocre in situatia in care tehnologia a avansat atat de mult! Fii la curent cu tot ceea ce e nou in industrie apeland la serviciul gratuit de consultanta! Acesta a fost infiintat special pentru a ajuta fiecare muncitor sa gaseasca o cale mai eficienta de a-si intreprinde activitatea! Un simplu telefon catre agentii nostri si vei fi pus la curent cu cele mai relevante informatii!

Livrare
Ce ne caracterizeaza? Eficienta, printre altele! Acesta nu este un domeniu care asteapta, asa ca trebuie sa ne miscam cat mai repede si cat mai bine! Noul gresor intindere senila buldozer Komatsu D41E iti va fi inmanat in cel mai scurt timp de indata ce l-ai comandat! Intra pe pagina!

Montaj
O piesa montata superficial te va supune unei noi investitii! Nu te lasa atras de tehnica improvizatiilor si indreapta-te catre un atelier de specialitate! O manopera bine facuta te va ajuta sa mentii calitatea piesei si implicit, a utilajului! In cazul in care ai nevoie de o sugestie, da-ne de stire si te indrumam undeva in apropierea ta!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura