Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D40P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D40P
Cod produs
OMPDXNEC-AS
Out Of stock
Descriere
Cand sesizezi ca utilajul tau nu mai performeaza atat de bine, fii atent sa alegi piesele potrivite in timp util! Nu amana si nu solicita la maxim masinaria caci poti inrautati lucrurile! Alege acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D40P special conceput sa persiste! Ne-am aprovizionat cu inca o creatie promitatoare! O creatie care se va integra si in angrenajele modelelor Komatsu D40P-5, D40P-5A, D40PF-5, D40PL-5, D40PLL-5!
Tot ceea ce am aflat, ne simtitm datori sa raspandim mai departe! Facem acest lucru din pasiune si din dorinta de a ajuta fiecare muncitor! Cunoaste si tu performanta cu ajutorul planurilor ingenioase ale agentilor nostri! Gandite in detaliu si raportate ultimelor tendinte in industrie, acestea vor da randament imediat! Trebuie doar sa ne apelezi!

Alegi calitatea? Atunci cumpara acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D40P nou!
Fiecare piesa este elementara in viata unui utilaj! Fiecare functie a fiecarei piese a fost extrem de bine gandita si atribuita astfel ca sistemul tehnic sa functioneze corect, ca un tot unitar! Preentul gresor va asigura un timp de functionare mai indelungat, prevenind uzura prematura a componentelor.

Bazeaza-te pe informatia de actualitate!
Pentru a fi cu la curent cu noile tendinte in domeniu, ofera-ne posibilitatea de a te informa despre serviciul nostru de consultanta! Agentii nostri sunt gata sa iti raspunda solicitarilor si sa iti ofere sfaturi extrem de utile! Suntem aici sa te ajutam sa alegi piesa potrivita, sa te directionam catre ateliere de montaj si sa primesti un plan unic de mentenanta!

Livrare
Vrei sa-ti reiei activitatea? Ne asteptam la asta! Noul gresor intindere senila buldozer Komatsu D40P iti va fi livrat in cel mai scurt timp, la adresa indicata! Vino pe site pentru comanda si noi iti expediem ce ai nevoie mai rapid decat crezi!

Montaj
Pentru a te scuti de o cheltuiala suplimentara, te indrumam cu piesa spre un centru specializat de asamblare! Sub supravegherea profesionistilor este imposibil ca manopera sa nu fie una corecta! Asa iti vei valorifica investitia si vei prelungi durata de functionare a piesei! Munca ta va spune adio intreruperilor!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura