Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D37E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D37E
Cod produs
JBYD80K2-AS
Out Of stock
Descriere
Cum ar putea munca ta sa dea rezultate daca nu ai avea alaturi de tine aceasta masinarie? Nu este un secret faptul ca industria ar fi compromisa fara utilaje! Asa ca tine cont de acest lucru si asigura-te ca il intretii corect! Acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D37E este o inovatie tehnica ce poarta timbrul calitatii superioare! Ti-l recomandam si pentru modelele Komatsu D37E-5, D37EX-21, D37EX-21A, D37EX-22, D37EX-23, D37EX-24, D37EXI-23, D37EXI-24!
Odata ce ai luat contact cu lumea noastra tehnica te vei obisnui sa tii in permanenta pasul cu performanta! Cum se va intampla asta? Agentii nostri te vor instrui cu privire la noile metode si tehnici de intretinere iar tu vei observa cum afacerea ta creste! Odata ce munca ta va cunoaste noile tehnici, aceasta rutina va fi nelipsita din activitatea ta! Consulta-te cu agentii nostri!

Ai nevoie de acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D37E nou? Investeste cu incredere!
Fiecare piesa este elementara in viata unui utilaj! Fiecare functie a fiecarei piese a fost extrem de bine gandita si atribuita astfel ca sistemul tehnic sa functioneze corect, ca un tot unitar! Preentul gresor va asigura un timp de functionare mai indelungat, prevenind uzura prematura a componentelor.

Bazeaza-te pe informatia de actualitate!
Pentru a fi cu la curent cu noile tendinte in domeniu, ofera-ne posibilitatea de a te informa despre serviciul nostru de consultanta! Agentii nostri sunt gata sa iti raspunda solicitarilor si sa iti ofere sfaturi extrem de utile! Suntem aici sa te ajutam sa alegi piesa potrivita, sa te directionam catre ateliere de montaj si sa primesti un plan unic de mentenanta!

Livrare
Vrei sa-ti reiei activitatea? Ne asteptam la asta! Noul gresor intindere senila buldozer Komatsu D37E iti va fi livrat in cel mai scurt timp, la adresa indicata! Vino pe site pentru comanda si noi iti expediem ce ai nevoie mai rapid decat crezi!

Montaj
Pentru a te scuti de o cheltuiala suplimentara, te indrumam cu piesa spre un centru specializat de asamblare! Sub supravegherea profesionistilor este imposibil ca manopera sa nu fie una corecta! Asa iti vei valorifica investitia si vei prelungi durata de functionare a piesei! Munca ta va spune adio intreruperilor!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura