Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat cupa fata Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
C8B50NGR-AT
Out Of stock
Descriere
Vrei sa poti lucra din nou eficient, la maxima capacitate? Remediaza problema cu bratul cupei si iti vei putea relua activitatea in cele mai bune conditii. Pentru asta ai nevoie de piese de cea mai buna calitate. Nu trece cu vederea acest aspect nici cand ai de-a face cu o biata bucsa.  Fara ajutorul ei, desfasurarea activitatii tale are de suferit. Iti recomandam aceasta bucsa prindere brat cupa Caterpillar 436C super rezistenta, ca sa scapi de necaz pentru o buna bucata de vreme. Desi este o piesa de uzura, face fata cu brio conditiilor solicitante de exploatare, fiind aidoma piesei originale in ce priveste calitatile pe care le are. Doar pretul face diferenta!

Ai aruncat o privire pe site-ul nostru? Daca nu, e momentul sa o faci acum! Diversitatea si calitatea produselor pe care ti le oferim are sa-ti faca in mod sigur cu ochiul. E mult mai eficient sa gasesti tot ce-ti trebuie dintr-un foc. Scutesti si timp, si bani, si energie. Mai mult, vei beneficia si de suport tehnic centrat pe nevoile tale. Se poate mai bine de atat? Hai sa discutam!

Bucsa prindere brat cupa Caterpillar 436C - o componenta impecabila pentru o functionare excelenta!
Bucsele sunt elemente de suspensie indispensabile utilajului tau si le intalnesti in multe parti ale acestuia. Ele contribuie la mentinerea acestuia in stare perfecta de functionare, prin actiunea lor cu impact considerabil. Reduc frecarea dintre componentele metalice, amortizand vibratiile care apar in timpul manevrelor. Ofera astfel un plus de protectie impotriva uzurii pieselor conexe, dar si mai multa siguranta in manevrarea utilajului tau. Busca aceasta este destinata prinderii bratului de la cupa din fata a masinariei tale.

Ai nevoie de mai multe informatii? Nu te sfii, contacteaza-ne!
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica adaptata nevoilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice si nu reusesti sa le dai de cap, te invitam sa ne contactezi. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti dea o mana de ajutor in identificarea cauzei defectiunii si a remediilor aferente. Iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie si te vor scapa de dileme si nedumeriri, ca sa poti lua cele mai bune decizii in deplina cunostinta de cauza. Si toate astea se intampla fara ca tu sa platesti ceva in plus! Consultanta este gratuita!

Livrare
Pretuim timpul si ne ghidam dupa principii ferme. Promptitudinea este unul dintre ele. Te vei convinge cand iti va suna telefonul si curierul te va anunta ca are pentru tine un colet. Colet in care se va afla chiar aceasta bucsa prindere brat cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436C care iti este atat de necesara acum. Ia legatura cu noi online sau telefonic si ne punem in miscare. Daca esti prin zona, ne poti vizita si ridici personal coletul. Avem sediul in apropierea Capitalei.

Montaj
Toate ca toate, dar oricat de calitativa ar fi o piesa, daca nu-i montata cum trebuie, rezultatele nu se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale. Montajul joaca un rol esential in functionarea ulterioara a noii componente, astfel ca te sfatuim sa apelezi la un profesionist cu experienta. Sunt unele chichite ce fac diferenta. Spre exemplu, o data cu inlocuirea bucselor, ar fi bine sa schimbi si simeringurile de etansare a articulatiilor, ca sa te asiguri ca nu apar ulterior alte probleme. Tot esti la capitolul asta, mai bine faci lucrurile ca la carte. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 53mm
Diametru interior 40mm
Inaltime 38mm
Masa - 0,3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura