Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor Caterpillar 2612207

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
IRQ4ZA78-AS
Out Of stock
Descriere
Colectia noastra de piese este o sursa sigura din care sa te aprovizionezi cu piese de top, una dintre ele fiind aceasta maneta inversor Caterpillar 2612207 ! Aceasta este o creatie pe care o gazduim si noi in depozit si ti-o punem la dispozitie pentru a o oferi utilajului tau! Ne dorim sa faci cunostinta cu adevarata calitate si sa eviti orice intrerupere in munca!
Este momentul ca munca ta sa atinga culmile succesului! Acest lucru va fi posibil doar daca vei tine cont de evolutia tehnologiei pe piata! Un domeniu complex si greu ca acesta va fi mult mai usor de sustinut cu planuri elaborate de experti! Primeste si tu unul din partea agentilor nostri in urma unui simplu apel!

Calitatea va persista cu aceasta maneta inversor Caterpillar 2612207 noua!
Alege aceasta creatie autentica pentru a da un update sistemului de transmisie! Aceasta maneta va contribui semnificativ la buna si precisa coordonare a utilajului tau! Utilajul tau va fi mult mai bine sustinut!

Informeaza-te cum se cuvine!
Adreseaza-ne orice nelamurire, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un ritm alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita a pieselor necesare si te vor instiinta despre orice detaliu! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Livrare
Esti in criza de timp? Activitatea ta nu mai poate astepta? Ne gandeam noi! Nu iti face probleme! Aceasta maneta inversor Caterpillar 2612207 va sosi la adresa indicata in cel mai scurt timp! Acceseaza-ne datele de contact!

Montaj
Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru ca piesa sa fie montata corespunzator! Daca vei urma acest sfat, piesa va garanta o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura