Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor Caterpillar 261-2207

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LY6ZS1XU-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta maneta inversor Caterpillar 261-2207 este unul din reprezentantii specifici ai categoriei pieselor de transmisie! Recent am adaugat-o si noi pe stoc, caci nu aveam cum sa ratam atata calitate! Am integrat-o in albumul nostru voluminos de produse tehnice in urma unor criterii de selectie riguroase! Prelucrata de cei mai renumiti ingineri, aceasta face fata tuturor provocarilor!
Nu te macina cu gandul ca problema va persista! Angajatii nostri se vor asigura din rasputeri ca vor face tot posibilul sa vina cu un plan de remediu care sa persiste! Fie ca ai nevoie de consultanta sau de ajutor tehnic la fata locului, indrazneste si contacteaza-ne! Un simplu telefon si afacerea ta va cunoaste acea ascensiune!

Cu aceasta maneta inversor Caterpillar 261-2207 utilajul tau va performa perfect!
Alege aceasta creatie autentica pentru a da un update sistemului de transmisie! Aceasta maneta va contribui semnificativ la buna si precisa coordonare a utilajului tau! Utilajul tau va fi mult mai bine sustinut!

Informeaza-te cum se cuvine!
Adreseaza-ne orice nelamurire, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un ritm alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita a pieselor necesare si te vor instiinta despre orice detaliu! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Livrare
Esti in criza de timp? Activitatea ta nu mai poate astepta? Ne gandeam noi! Nu iti face probleme! Aceasta maneta inversor Caterpillar 261-2207 va sosi la adresa indicata in cel mai scurt timp! Acceseaza-ne datele de contact!

Montaj
Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru ca piesa sa fie montata corespunzator! Daca vei urma acest sfat, piesa va garanta o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura