Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor Caterpillar 1746640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
F6N3GDPJ-AS
Out Of stock
Descriere
Cum gestionezi situatia-n care utilajului tau ii scad performantele vizibil? Nu mai sta sa te gandesti caci noi avem raspunsul! Este vorba despre aceasta maneta inversor Caterpillar 1746640 integrata rapid la noi in depozit! Aceasta creatie iti va pune utilajul in functiune intr-un moment si ii va intretine buna functionare!
Asigura-te ca vei investi mai putin in intretinerea utilajului tau, alegand corect! Calitatea este criteriul de baza pe care o piesa trebuie sa il prezinte. Noi nu detinem nici o piesa care sa nu prezinte calitatea superioara! Te vom ajuta cu recomandari si idei care sa-ti pastreze economiile in buzunar si care sa te ajute sa eviti problemele!

Vrei calitate superioara? Aceasta maneta inversor Caterpillar 1746640 ti-o aduce!
Acorda o atentie desebita semnalelor de alarma pe care ti le transmite utilajul! Aceasta maneta va fi doza de calitate care lipsea sistemului de transmisie! Alege acest element tehnic pentru o buna coordonare a utilajului tau! Aceasta va asigura manevrarea precisa si sigura!

Actioneaza tinand cont de cele mai recente informatii!
Ti se pare ca ai putea avansa putin mai mult? Ai totala dreptate! Mereu e loc de mai bine! Contacteaza serviciul gratuit de consultanta si interactioneaza cu cei mai priceputi consultanti! Acestia detin toate secretele tehnice care sa te ajute! Fii deschis si prezinta-le in detaliu problema! Vei primi cel mai eficient plan de intretinere!

Livrare
Stim ce presupune acest domeniu si stim ce inseamna timpul pierdut! Din acest considerent, iti putem promite cea mai rapida livrare! Ai intrat pe site? Ai comandat? Super! Aceasta maneta inversor Caterpillar 1746640 va intra curand in posesia ta!

Montaj
Acesta este momentul hotarator asupra functionarii piesei! Daca nu esti atent si nu efectuezi manopera intr-un centru specializat, ii vei compromite calitatea!! O defectiune cauzata de un montaj superficial te va costa o noua investitie! Nu risca sa pierzi si continua pe drumul calitatii!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura