Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura JCB 716/19200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
I695XM8Z-AM
Out Of stock
Descriere
Uita de situatiile in care temperatura prea ridicata iti da peste cap lucrul pe santier! Nu o lasa sa-ti puna utilajul in pericol! Alege acest senzor temperatura JCB 716/19200 din oferta noastra si protejeaza-ti investitiile! Indiferent daca esti cel care manevreaza utilajul sau ai doar o pasiune pentru utilajele grele, stii ca temperatura motorului este cheia pentru performante optime si durabilitate la longue. Cu acest senzor inteligent, poti sa-ti monitorizezi motorul in timp real si, astfel, sa iei masuri preventive pentru a-l proteja. Fiabilitate, monitorizare in timp real, performanta pe santier, economie de timp si bani - ce poti sa-ti doresti mai mult de-atat?

Noi, aici, la ACN Piese Utilaje avem o vorba: Nu lasa tehnologia de ultima generatie sa treaca pe langa tine! Imagineaza-ti ca esti in mijlocul unui proiect important si ca senzorul te avertizeaza de supraincalzirea motorului. Poti interveni imediat, evitand astfel potentiale daune. Haide sa ne cunosti si sa vezi cat de profesionisti suntem. Echipa noastra este cunoscuta pentru experienta excelenta in procesul de cumparare. Contacteaza-ne!

Senzor temperatura JCB 716/19200 - durabilitate la longue

Piesa aceasta, care este cam de dimensiunea degetului mic de la mana, iti poate face atat de multe probleme, mai ales reactii in lant, de nu-ti vine sa crezi. Senzorul este pozitionat intr-un ansamblu in care exista temperaturi uriase, emanate cu o rapiditate de nedescris, si are rolul de a monitoriza nivelul de caldura din acest sistem integrat. Daca termometrul sau ledul aferent de pe bord da semnal de panica, inseamna ca a venit timpul sa inlocuiesti senzorul, pentru ca utilajul sa continue sa lucreze eficient.

ACN Piese Utilaje - ai cu cine sa-ti duci la bun sfarsit proiectele!

Noi stim ce inseamna investitia in utilaje si ce cheltuieli apar pentru intretinerea lor, de aceea vrem sa-ti usuram munca. Ti-am pregatit asadar un pachet complet, greu de refuzat: consultanta tehnica gratuita, experienta exceptionala de cumparare si o relatie de prietenie sincera si de durata.

Garantie

Acest senzor temperatura JCB 716/19200 vine insotit de o garantie de 6 luni, care certifica faptul ca produsul este functional si indeplineste specificatiile tehnice. Pastreaza documentele incheiate la cumparare ca sa n-ai surprize atunci cand observi eventuale erori de fabricatie!

Livrare

Senzorul de temperatura cumparat de la noi va ajunge in posesia ta in aproximativ 24 de ore de la momentul lansarii comenzii. Comanzi acum si tot acum mergem sa-l cautam in depozitam si sa-l pregatim de drum. Nimic mai simplu, nimic mai rapid! Datorita livrarii noastre rapide, e o reala placere sa faci fata provocarilor de pe santier. Contacteaza-ne!

Montaj

Pentru a asigura functionarea corecta si in conditii de siguranta a utilajului, iti sugeram sa efectuezi montajul acestui senzor intr-un service autorizat. Iti putem pune la dispozitie astfel de service-uri cu care ACN Piese Utilaje are parteneriate in toata tara. Nu uita sa consulti manualul utilajului si sa respecti normele de siguranta!

Specificatii

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura