Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Terex TX860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX860
Cod produs
D7TEFBRS-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca motorul sa functioneze in parametri optimi, are nevoie de un sistem de racire eficient, perfect functional. Cum radiatorul este componenta de baza a acestuia, e firesc sa stai ca pe ace stiind ca trebuie acum sa il inlocuiesti. Insa poti rasufla usurat! Tocmai ai dat peste un radiator apa buldoexcavator Terex TX860 nemaipomenit, a carui calitate se ridica la nivelul componentei originale, incat nici nu-ti dai seama de diferenta. Poate doar la pret ai s-o simti, caci nu-ti face gaura-n buget. Produsul este perfect compatibil si cu modelul Terex TX860B.

Grijile legate de intretinerea utilajului tau lasa-le in seama noastra! Gasesti aici toate resursele de care ai nevoie - piese de cea mai buna calitate, dar si suport tehnic adaptat nevoilor acestuia. Discuta cu specialistii nostri! Poti face rost de-un plan de intretinere pe termen lung, care te va scuti de batai de cap si cheltuieli neprevazute. Suna-ne!

Radiator apa buldoexcavator Terex TX860 - iti mentine motorul in forma!
Componentele din angrenajul motorului sunt esentiale in structura utilajului tau. Fiecare cu partitura sa contribuie la functionarea optima a motorului, dupa reguli bine stabilite. Motorului nu-i face bine sa se incinga, iar caldura in exces este preluata de catre lichidul de racire, care apoi merge catre radiator. Radiatorul este o componenta esentiala in sistemul de racire al motorului si are rolul de a raci si a mentine la temperaturi optime lichidul. Atunci cand nivelul lichidului de racire scade, e un semn ca amestecul de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale, nu se incadreaza in parametri optimi. Fiind o componenta metalica, radiatorul este expus oxidarii in special din interior. Insa oricare ar fi cauza defectarii sale, te sfatuim sa apelezi pentru evaluarea acestuia la persoane specializate. Si, desigur, sa iei la timp masurile necesare, incat problema sa nu ia amploare si sa eviti, astfel, deteriorarea motorului.

Nelamuriri, dileme, intrebari? Te ajutam sa iesi din impas!
Lumea utilajelor este complexa. Si tot complexe pot fi si problemele tehnice inerente. Este firesc sa nu le stii pe toate si sa-ti prinzi urechile in multitudinea de date tehnice. Pentru a gestiona situatia cu minime eforturi, apeleaza cu toata increderea la noi! Iti oferim consultanta tehnica centrata pe nevoile tale. Suni si ne spui pe scurt cum sta treaba, iar noi identificam cele mai eficiente solutii pentru tine si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri. Totul fara costuri suplimentare! Consultanta este gratuita!

Garantie
Comanda fara nicio grija! Acest radiator apa pentru buldoexcavator Terex TX860 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie sa le folosesti, insa gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Iti intelegem urgenta. Sa ai piesa cat mai rapid este esential cand termenele bat la usa si iti vezi utilajul neputincios. Nu te mai necaji! Acest radiator apa buldoexcavator Terex TX860 va ajunge la tine super rapid, o data ce ne contactezi online sau telefonic. Poti astepta chiar a doua zi apelul curierului. Sau poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Cand montajul nu este efectuat corect, rezultatele lasa de dorit. Ba chiar piesa ar putea fi compromisa si s-a dus pe apa sambetei investitia ta. Sa nu mai spunem ca pot avea de suferit si alte piese conexe. Pierzi si timp, ce mai, o intreaga tevatura! Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la un profesionist cu experienta. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te putem ajuta noi cu efectuarea interventiei tehnice. In orice colt al tarii te-ai afla, trimitem la tine o echipa de incredere.

Specificatii tehnice

Latime - 720mm
Grosime 220mm
2x gauri pentru furtun de diametru 60mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura