Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D65WX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D65WX
Cod produs
V431ULIR-AS
Out Of stock
Descriere
Reparatiile au ajuns un obicei in intreaga ta activitate? Pune stop acestei rutine toxice! Este momentul unor noi alegeri in materie de piese de schimb! Suntem incantati sa iti prezentam intreaga noastra colectie de piese! Un exemplu este acest gresor intindere senila Komatsu D65WX care intruneste intocmai calitatile unei piese moderne! Un model care se potriveste si utilajelor Komatsu D65WX-15, D65WX-15E0, D65WX-16, D65WX-17, D65WX-18 si D65WX-18E0.
Experientele neplacute pot lua sfarsit aici si acum! Tot ce e mai nou pe piata tehnica iti va fi prezentat de catre agentii nostri care nu intarzie sa isi indeplineasca misiunea! Ei se vor raporta la modelul utilajului tau si la cazul prezentat de tine! De la piesa compatibila aleasa pana la planurile de intretinere furnizate, toate ti se vor oferi tinand cont de noile cerinte de pe piata!

Un gresor intindere senila Komatsu D65WX ar putea schimba ritmul utilajului tau!
Acest gresor este o piesa care va rezista cu brio! Este o piesa extrem de bine cotata in categoria celor de care apartine, crescand mobilitatea, dar si eficienta si prevenind uzura prematura a componentelor utilajului tau!

Ai obtinut calitatea? Adauga si informatia!
Cu siguranta ai propriile tale metode de operare, metode care te-au adus pana in acest punct. Dar te-ai gandit totusi ca mereu este loc de mai bine? Aici intervenim noi! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta vin cu solutiile raportate la cerintele tehnologiei contemporane! Vei alege cele mai bune piese si vei primi un plan doar al tau de intretinere adaptat cazului tau!

Livrare
Stai fara griji! Lucram cu cele mai renumite firme de curierat, iar acest lucru contribuie la eficienta noastra! Acest gresor intindere senila Komatsu D65WX va ajunge la tine in doar 24 de ore! Plaseaza comanda la datele de contact!

Montaj
Asigura sanatatea utilajului tau si extinde durata de functionare a piesei optand pentru un montaj ca la carte! Calitatea unui produs poate fi instant anulata daca esti adeptul improvizatiilor sau strategiilor mediocre! Opteaza pentru un montaj de specialitate in ateliere desemnate pentru asa ceva! Iti vei relua munca imediat si investitia ta va fi meritat!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura