Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kingpost pentru buldoexcavator Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
6QA9C51N-AT
Out Of stock
Descriere
Orice defectiune iti aduce o sumedenie de neplaceri. Le cunoastem si nici noua nu le plac, dar suntem pregatiti sa le contracaram efectele. Cum? Cu piese de schimb de cea mai buna calitate si suport tehnic adaptat nevoilor tale. Daca te-ai oprit la acest kingpost buldoexcavator Caterpillar 424D din oferta noastra, pesemne bratul de excavare iti cam face probleme. O rezolvam! Piesa aceasta zdravana este solutia perfecta pentru a-i reda mobilitatea si a-i asigura sustinere bratului, incat va putea face fata fara probleme sarcinilor deloc usoare cu care se confrunta zilnic.

Mizam pe calitate si acest lucru se reflecta perfect in produsele si serviciile pe care ti le oferim. Nu te sfii sa apelezi la noi cand ai o problema tehnica. Echipa noastra de specialisti este la datorie si isi pune la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti furniza cele mai eficiente solutii. Nu stii daca o piesa se potriveste ori nu deslusesti cauza simptomelor pe care le prezinta utilajul tau? Suna-ne!

Kingpost buldoexcavator Caterpillar 424D - un ajutor de nadejde!
Te intrebi care e spilul cu piesa asta cu o forma atat de interesanta? Ei bine, kingpostul face legatura intre sasiu si bratul de excavare, asigurand suportul acestuia din urma. Acolo unde este prins pe sanie, permite glisarea si rotirea bratului, impreuna cu cilindrii de rotire. Rolul sau este deosebit de important pentru functionarea corespunzatoare a bratului, de care nu te poti lipsi in timpul lucrului. Cum te-ar mai putea ajuta masinaria ta, cand bratul sau ar fi inert sau nu s-ar mai putea misca asa cum ai nevoie sa o faca? Actioneaza de la primele simptome, e mai eficient asa.

De stres poti uita, tinteste performanta!
Acum ai toate ingredientele necesare! O data ce ai ajuns la noi, poti considera intretinerea utilajului tau o rutina chiar placuta, caci completam oferta noastra de produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor, cu o serie de servicii care iti vor fi extrem de utile. Intre ele, cel de consultanta se bucura de o mare popularitate si apreciere. Iti va prinde si tie de minune! Orice nelamurire ai avea ori daca vreo problema tehnica iti da batai de cap, contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Ne pliem pe nevoile tale si iti oferim solutii personalizate, care sa iti aduca rezultate maxime cu minime eforturi. Un motiv in plus este acela ca acest serviciu iti este oferit in mod gratuit! Nu mai sta pe ganduri, ia legatura cu noi!

Livrare
Promptitudinea este foarte importanta pentru noi, cum este si pentru tine. De aceea, iti vom livra acest kingpost pentru buldoexcavator Caterpillar 424D in doi timpi si trei miscari. Trebuie doar sa ne contactezi, online sau telefonic, pentru a cere o oferta. Ti-l expediem prin curier rapid, iar daca esti prin zona, poti veni sa ridici produsul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Cum iti este mai comod!

Montaj
Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele piesei, de aceea recomandarea noastra este sa te indrepti catre persoane specializate, care stiu ce sa aiba in vedere incat totul sa mearga apoi ca pe roate. Daca montajul lasa de dorit, piesa respectiva ar putea fi compromisa si pot fi afectate si piesele conexe. Fa lucrurile ca la carte, daca tot pierzi timp, bani si energie. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Cere si ti se va da!

Specificatii tehnice
Greutate 133kg
Inaltime maxima 610mm
⌀ prindere cilindru 55mm
⌀ prindere brat 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura