Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kingpost pentru buldoexcavator Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
64IH1PX2-AT
Out Of stock
Descriere
De placere n-ai ajuns tu aici, dar ne straduim sa-ti facem experienta cat mai placuta si rezultatele peste asteptari. Avem pentru tine un kingpost buldoexcavator Caterpillar 438C de cea mai buna calitate, pregatit sa faca fata celor mai dificile sarcini si sa-si faca treaba cum stie el mai bine. Un excelent inlocuitor al celui original, da dovada de super rezistenta, caci e solid si fiabil, fabricat dintr-un metal extrem de rezistent. Sa mai spunem si ca are un pret de neratat? O spunem!

Pentru a-si putea indeplini cu brio misiunea, utilajul tau are nevoie de piese de cea mai buna calitate. Fii cu ochii pe el si cand da semne de oboseala, da-ne un semn si vom identifica remediile de care are nevoie. Avem o gama diversificata de componente destinate utilajelor, iar calitatea lor este ireprosabila, caci suntem foarte exigenti in aceasta privinta. Te consiliem pas cu pas, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite si ca stii ce ai de facut pentru a pune lucrurile in ordine. Suna-ne!

Kingpost buldoexcavator Caterpillar 438C - investeste inteligent!
Te intrebi care e spilul cu piesa asta cu o forma atat de interesanta? Ei bine, kingpostul face legatura intre sasiu si bratul de excavare, asigurand suportul acestuia din urma. Acolo unde este prins pe sanie, permite glisarea si rotirea bratului, impreuna cu cilindrii de rotire. Rolul sau este deosebit de important pentru functionarea corespunzatoare a bratului, de care nu te poti lipsi in timpul lucrului. Cum te-ar mai putea ajuta masinaria ta, cand bratul sau ar fi inert sau nu s-ar mai putea misca asa cum ai nevoie sa o faca? Actioneaza de la primele simptome, e mai eficient asa.

O dilema? O problema? Noi gasim solutia!
Defectiunile vin cand vor ele, iar tu te vezi nevoit sa le gasesti dichisul pentru a-ti repune utilajul in functiune. Stim ca nu-ti este usor! Si cum nici timpul nu tine cu tine in astfel de momente, ti-ar prinde bine ajutor specializat. Nu te mai framanta in cautarea solutiei potrivite. Cu atatea amanunte tehnice, te iau durerile de cap. In loc de antinevralgic, suna-ne pe noi! Iti luam durerea si iti dam la schimb solutia problemei tehnice care te-a pus pe jar. Totul devine mult mai simplu, caci am pus la cale un serviciu de consultanta de prima clasa. Si mai e si gratis! Incearca-l si tu!

Livrare
Vine, vine! Pregateste-te sa primesti acest kingpost pentru buldoexcavator Caterpillar 438C la scurt timp dupa plasarea comenzii online sau telefonic. Curierii cu care colaboram se misca impecabil si ti-l aduc in deplina siguranta. Dar poti veni si tu sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Cand montajul lasa de dorit, chiar si cea mai cea piesa ar putea fi compromisa. Nu-ti risipi timpul si banii, asigura-i utilajului tau interventii tehnice de calitate. Cauta un profesionist cu experienta, vei avea siguranta ca totul va iesi asa cum ti-ai propus. Daca nu cunosti pe nimeni de incredere, iti trimitem noi o echipa profi sa te scoata din impas!

Specificatii tehnice
Greutate 133kg
Inaltime maxima 610mm
⌀ prindere cilindru 55mm
⌀ prindere brat 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura