Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Case 5120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5120
Cod produs
9L6YKJRQ-IA
Out Of stock
Descriere
Set butuc tractor Case 5120 - tona de piese in el si toate incredibil de eficiente! Sunt piese fabricate cu maiestrie in atelierele Carraro! Reperele originale vor face ca interventia aceasta sa inregistreze un succes rasunator! Butucul va avea alaturi doi rulmenti foarte rezistenti, prezoanele prelucrate impecabil si un simering. Cand toate au fost realizate din cele mai bune materiale, rezultatul nu poate fi decat unul pozitiv pentru tractorul tau! Monteaza acest set la puntea din fata si bucura-te de rezultate!

Ca sa te asiguri ca acest set este compatibil cu utilajul tau, te invitam sa accesezi consultanta tehnica gratuita oferita tuturor clientilor! Poti monta piesele comandate cu ajutorul echipei noastre de mecanici! Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru cu tot cu piese si vor face o reparatie de succes. Un alt serviciu extrem de apreciat de clienti este cel de mentenanta! E genul de serviciu pe care daca incepi sa-l folosesti, ajungi sa economisesti!

Set butuc tractor Case 5120 - un plus de siguranta pentru utilajul tau!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Case 5120 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest set butuc tractor Case 5120 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura