Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Case 1594

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1594
Cod produs
YDW204SF-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei repere originale pentru tractorul tau? Alege acest set butuc tractor Case 1594 care cuprinde componente incredibil de eficiente. O reparatie la care contribui cu astfel de piese va fi un real succes. Setul este realizat de Carraro si montajul sau se face la puntea din fata a tractorului. El cuprinde butucul, cei doi rulmenti, prezoanele care prind janta si un simering foarte eficient. Fiecare element in parte a fost prelucrat excelent. O investitie in acest set te scuteste de probleme grave si o face pentru o perioada foarte lunga de timp.

Promitem o livrare in cel mai scurt timp posibil, caci nu e vreme de pierdut asteptand sa-ti vina componenta necesara reparatiei. Pentru a avea succes trebuie sa gasesti ceva de care sa te agati, ceva care sa te motiveze, care sa te inspire. Pe noi ne-au inspirat utilajele grele si am creat un business foarte puternic. Serviciile noastre de montaj si mentenanta iti pot fi de un real folos!

Set butuc tractor Case 1594 - piesele originale care nu se dezmint!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest set butuc pentru tractor Case 1594 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest set butuc tractor Case 1594 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura