Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata tractor John Deere 6210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6210
Cod produs
CX8QMIFZ-AT
Out Of stock
Descriere
Un pinion te-a trimis la noi? Pinion iti dam! Nu unul, cate vrei! Nu ducem lipsa de pinioane si toate sunt de cea mai buna calitate, acoperind o diversitate impresionanta de modele. Acest pinion punte fata John Deere 6210 la care te-ai oprit acum este un exemplar impecabil, reusit din toate punctele de vedere. Super rezistent si fiabil, gratie metalului special din care a fost fabricat pentru a indeplini toate standardele si cerintele de calitate, iti asigura performanta indelungata. O sa-ti placa de el, dar si de pretul lui! Se poate monta si pe modelul John Deere 6220L.

De mai ai nevoie si de alte piese, scoate lista! Nu ai una? Nicio problema! O facem impreuna. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele in sprijinul tau, incat sa beneficiezi de tot suportul tehnic de care ai nevoie in lupta cu defectiunile. Iar piesele pe care le gasesti la noi sunt trecute printr-un filtru drastic, incat doar cele mai cele isi castiga locul pe raft. Suna-ne!

Pinion punte fata John Deere 6210 - pregatit de actiune!
In sistemul de transmisie este esential ca totul sa functioneze brici, daca vrei sa-ti mearga (ca) pe roate. Pinioanele joaca un rol important in cadrul acestui sistem, caci ele transmit cuplul de forte catre roti, sustinand miscarea optima a acestora. Par ele simple, dar sunt piese esentiale in structura masinariei tale. Pinionul acesta se monteaza pe puntea din fata a utilajului tau. Verifica-i periodic starea dintilor, caci sarcinile dificile ori o lubrifiere insuficienta determina uzura acestora. Daca-l vezi cu dintii tociti, inlocuieste pinionul in cauza si ingrijeste-te de lubrifiere. Nu doar cantitativ, ci si calitativ. Conteaza!

Te sustinem la fiecare pas!
Atunci cand ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese sau nu deslusesti cauza defectiunii ori ai nevoie de mai multe detalii pentru a lua o decizie, nu ezita sa ne contactezi! Echipa noastra de specialisti iti va fi de un real ajutor, caci utilajele nu mai au secrete pentru ei si vor identifica rapid cele mai bune solutii pentru tine. Iti oferim calea cea mai simpla de a afla tot ce te intereseaza, tot ce e nou in domeniu sau cum sa-ti imbunatatesti eficienta, facand, totodata economii considerabile. Serviciul nostru de consultanta gratuita! O sa-ti placa!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Punem accent pe calitate si iti oferim pentru acest pinion punte fata pentru tractor John Deere 6210 o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru situatiile in care ai constata defecte de fabricatie. Fie vorba intre noi, sunt extrem de rare astfel de situatii. Regasesti documentele necesare in interiorul coletului, pentru orice eventualitate!

Livrare
Graba nu strica treaba atunci cand vine vorba de livrare. Facem astfel incat acest pinion punte fata John Deere 6210 sa ajunga la tine super rapid! Daca te-ai decis, plaseaza comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. La fel de bine poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Montaj
Calitatea si profesionalismul interventiilor tehnice sunt esentiale pentru functionarea corecta a pieselor montate si, implicit, a utilajului tau. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane calificate, care stiu ce sa aiba in vedere pentru ca totul sa functioneze ca la carte. Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa gasesti un mecanic de incredere, asadar, daca ai nevoie de unul pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Specificatii tehnice

Diametre - 50/62/88mm
Latime - 44mm
Nr. dinti - 39
Trimite mesaj
Din Gura in Gura