Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata John Deere 3415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3415
Cod produs
SAPIFDC3-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui pinion zdravan si fiabil, avem exact ce-ti trebuie pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Un pinion punte fata John Deere 3415 de toata isprava, pregatit sa-i asigure utilajului tau o transmisie excelenta, punandu-i eficient rotile in miscare. Fiabil si extrem de rezistent, este o alternativa de nota zece a piesei originale, caci calitatea sa este ireprosabila. La fel si pretul!

Gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Oricand utilajul tau are nevoie de imbunatatiri, te poti baza pe noi! Suna-ne si discuta cu specialistii nostri pentru a beneficia de cele mai avantajoase solutii de intretinere pe termen lung a utilajului tau!

Pinion punte fata John Deere 3415 - vine cu forte proaspete pentru o functionare impecabila!
Masinaria ta e un intreg si fiecare detaliu conteaza. Desi sunt niste piese relativ simple, misiunea pinioanelor nu este deloc de neglijat, caci ele sunt elemente importante ale transmisiei si ajuta intregul mecanism sa prinda viata, caci ele transmit cuplul de forte catre roti, inlesnindu-le miscarea. Pinionul acesta se monteaza pe puntea din fata a utilajului tau. Sarcinile dificile, dar si lubrifierea deficitara le pot cauza pinioane problemelor, caci dintii lor se vor toci. Daca ai constatat uzura dintilor, inlocuieste pinionul cu probleme si nu uita pe viitor de lubrifiere, pentru a prelungi durata de viata a noului pinion.

Ai nevoie de mai multe informatii? Se rezolva!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale, complet gratuit! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire a ta, incat te vei asigura astfel ca adopti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor ori pentru intretinerea utilajului tau. Si apropo de intretinere, nu ti-ar strica un plan personalizat. Contacteaza-ne si il punem impreuna la punct!

Garantie
Comanda linistit! Pentru acest pinion punte fata pentru incarcator telescopic John Deere 3415 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa ai nevoie de ele, insa vei gasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Iti intelegem perfect urgenta si iti livram acest pinion punte fata John Deere 3415 in doi timpi si trei miscari, prin curier rapid. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi folosind datele noastre de contact si porneste spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin apropiere.

Montaj
Calitatea montajului conteaza la fel de mult ca si calitatea pieselor. Pentru a te feri de riscurile unui montaj incorect, te sfatuim sa apelezi intotdeauna la persoane specializate. Avem colaboratori in toata tara si, daca ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea interventiei, da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Specificatii tehnice

Diametre - 50/62/88mm
Latime - 44mm
Nr. dinti - 39
Trimite mesaj
Din Gura in Gura