Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte spate John Deere 3420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3420
Cod produs
BIRVW0DS-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te necaji! Avem pentru tine un pinion punte spate John Deere 3420 de toata isprava, gratie caruia utilajul tau isi va recapata vigoarea si se va putea misca din nou impecabil. Fiabil si robust, pinionul acesta este prelucrat cu maxima precizie si atentie la detalii, incat va inlocui cu succes pinionul avariat. Si n-are sa cedeze prea usor in fata sarcinilor dificile si a conditiilor severe de exploatare. Unde nu mai pui ca are si un pret excelent!

Piesele de schimb si consumabilele pe care le gasesti la noi sunttrecute riguros prin filtrul calitatii de la care nu ne abatem. Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini iti vom oferi solutii complete, eficiente si durabile. Mergi pe mana noastra si vei economisi si timp, si bani, dar si energie. In plus, castigi eficienta! Suna-ne!

Pinion punte spate John Deere 3420 - mizeaza pe calitate pentru o functionare impecabila!
Masinaria ta e un intreg si fiecare detaliu conteaza. Desi sunt niste piese relativ simple, misiunea pinioanelor nu este deloc de neglijat, caci ele sunt elemente importante ale transmisiei si ajuta intregul mecanism sa prinda viata, caci ele transmit cuplul de forte catre roti, inlesnindu-le miscarea. Pinionul acesta se monteaza pe puntea din spate a utilajului tau. Sarcinile dificile, dar si lubrifierea deficitara le pot cauza pinioane problemelor, caci dintii lor se vor toci. Daca ai constatat uzura dintilor, inlocuieste pinionul cu probleme si nu uita pe viitor de lubrifiere, pentru a prelungi durata de viata a noului pinion.

Ai nevoie de mai multe informatii? Se rezolva!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale, complet gratuit! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire a ta, incat te vei asigura astfel ca adopti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor ori pentru intretinerea utilajului tau. Si apropo de intretinere, nu ti-ar strica un plan personalizat. Contacteaza-ne si il punem impreuna la punct!

Garantie
Comanda linistit! Pentru acest pinion punte spate pentru incarcator telescopic John Deere 3420 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa ai nevoie de ele, insa vei gasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Iti intelegem perfect urgenta si iti livram acest pinion punte spate John Deere 3420 in doi timpi si trei miscari, prin curier rapid. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi folosind datele noastre de contact si porneste spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin apropiere.

Montaj
Calitatea montajului conteaza la fel de mult ca si calitatea pieselor. Pentru a te feri de riscurile unui montaj incorect, te sfatuim sa apelezi intotdeauna la persoane specializate. Avem colaboratori in toata tara si, daca ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea interventiei, da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Specificatii tehnice

Diametre - 50/62/88mm
Latime - 44mm
Nr. dinti - 39
Trimite mesaj
Din Gura in Gura