Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata New Holland TH6.32

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TH6.32
Cod produs
PSGZH8NB-RA
Out Of stock
Descriere
Indiferent de domeniul in care activezi, pivotul superior propus de noi este gata sa faca fata celor mai solicitante sarcini. Construit din materiale de inalta calitate si supus unor teste riguroase, acesta este conceput pentru a rezista in conditii extreme si pentru a-ti asigura functionarea optima a utilajelor tale. Cu pivotul superior de la noi vei experimenta o imbunatatire semnificativa a performantei si eficientei utilajului tau. Acest pivot superior fata New Holland TH6.32 original Carraro este o componenta eexcelenta!

Cel mai indicat este ca tu sa fii sprijinit in alegerea componentelor pentru utilajele pe care le detii. Stii inca din capul locului care sunt variantele perfect compatibile, care sunt datele tehnice pentru fiecare articol in parte si care sunt ofertele produselor! Indrazneste sa te abonezi la serviciul nostru de consultanta gratuita!

Un pivot superior fata New Holland TH6.32 este o componenta calitativa!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Un pivot superior fata New Holland TH6.32 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest pivot superior punte fata pentru incarcator telescopic New Holland TH6.32 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura