Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata pentru tractor Same Agrotron X710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Agrotron X710
Cod produs
S4R6XB0T-RA
Out Of stock
Descriere
Descopera pivotul superior de exceptie, o componenta esentiala pentru utilajele tale industriale! Realizat cu precizie si atentie la detalii, acest pivot superior se remarca prin calitatea si performanta sa superioara. Poti accesa produse premium, de marca, la super oferte. Acest pivot superior fata Same Agrotron X710 original Carraro face parte din gama descrisa mai sus si se afla in depozitul nostru! Articolul a primit laude dupa laude, clientii constatand ca el este remarcabil!

Serviciul nostru de consultanta iti sta la dispozitie in fiecare moment, asa incat, la numerele de telefon afisate, colegii nostri din departamentul de consultanta sunt gata sa iti raspunda, prompt si deschis, orice dificultate ai intampina! Achizitioneaza cele mai bune componente de la cel mai de incredere furnizor! Nu mai sta pe ganduri! Alege pivotul superior propus de noi si beneficiaza de calitate superioara si servicii de incredere.

Un pivot superior fata Same Agrotron X710 este o piesa statement!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Un pivot superior fata Same Agrotron X710 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest pivot superior punte fata pentru tractor Same Agrotron X710 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura