Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Deutz Fahr Agrotron X710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron X710
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru tractorul Deutz Fahr Agrotron X710 reprezinta o alegere foarte buna pentru utilajul tau datorita calitatii sale inalte. Produsul este original Carraro si poate fi al tau la un pret foarte bun.

Comanda se face completand formularul de pe site-ul nostru sau sunand la numarul de telefon afisat. Daca iti este mai usor, poti comanda si pe whatsapp.

Avand in vedere ca este nevoie sa schimbi pivotul, cel mai probabil trebuie sa inlocuiesti si rulmentii sau bucsa sferica. Pentru afla mai multe detalii despre acest lucru, contacteaza deparatamentul nostru tehnic. Ne dorim sa iei cea mai buna alegere pentru utilajul tau, asa ca iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Producatorul ofera 1 an garantie pentru pivot.

Livrarea se face in doar doua zile lucratoare si poti plati ramburs. Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica personal coletul, daca doresti sa ai piesa chiar in ziua in care ai plasat comanda.

Stim ca pentru o reparatie cat mai completa sunt importante atat piesele de calitate, cat si manopera. Din acest motiv, am dezvoltat pentru tine serviciul nostru de atelier mobil. Mecanicii nostri colaboratori vin pana la punctul de lucru al utilajului tau. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 9MQKRAHZ-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura