Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 215
Out Of stock
Descriere
Pivot pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 215 este o piesa noua, originala Carraro, ce a fost fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Se afla in stocul nostru la un pret foarte bun.

Pentru rezultata maxime, schimba pivotul impreuna cu bucsa sferica. Pentru mai multe deetalii privind acest aspect, dar si pentru orice alta intrebare ai avea, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Ai la dispozitie numarul nostru de telefon pentru a comanda. De asemenea, poti sa ne dai mesaj pe whatsapp. Daca iti e mai usor, poti comanda completand formularul de pe site-ul nostru.

La achizitionarea oricarei piese noi, oferim consultanta tehnica gratuita.

Vei primi impreuna cu acest pivot si un certificat de garantie ce este valabil timp de 12 luni.

Livrarea se face prin curierat rapid in toata tara si poti plati ramburs sau prin cont bancar. La primirea pachetului ai posibilitatea de a verifica continutul inainte de achitarea sumei. De asemenea, daca doresti sa ridici produsul de la sediul firmei, te asteptam la depozitul nostru din Bucuresti.

Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de atelier mobil pentru reparatii sau montaj. Suna acum la departamentul nostru tehnic si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 2ZB1ACG9-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura