Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 215
Cod produs
IHOQ1B5M-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 215 este o piesa de transmisie de care vei avea nevoie pentru imbunatatiri serioase pe la sistemul de transmisie! Satisface toate asteptarile si promite sa fie un element rezistent la exploatare intensa, pe o perioada indelungata!
Este fabricata dupa cele mai moderne metode de prelucrare tehnica, alaturi de ingineri competenti, in cadrul atelierelor Original Carraro.

Daca ai ajuns intr-un punct in care simti ca piesele de schimb ar putea trai mai mult, utilajul tau ar putea fi mai puternic, iar tu ai putea deveni mai eficient, poate ca ar trebui sa ne cunoastem! Inca mai este disponibil serviciul nostru gratuit de consultanta, conceput pentru a-ti fi cu adevarat de folos in activitatea pe care o intreprinzi!

Fa din utilajul tau un ajutor mai puternic! Consulta si agentii nostri!
Aceasta bieleta pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 215 este prelucrata dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic pentru performanta si testat in laborator pentru siguranta! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si o vei folosi indelung, intrucat are articulatia sferica protejata de un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate fi extrem de folositor in fiecare zi!
Agentii nostri au o calitate care ii diferentiaza pe piata: sunt conectati! Felul in care se face comunicarea alaturi de ei este cu adevarat eficient! Nu numai ca sunt clarificate toate datele problemei tale, insa toate nevoile iti sunt pe deplin intelese si la un pas de a fi satisfacute.
• Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de ajutor este sa ne suni! Astfel putem sa preluam cazul tau, cu promptitudine si sa actionam pentru tine!
• Te ajutam cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoie!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam sa repari orice defectiune!
• Ne deplasam la fata locului atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului!

Aceasta bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 215 merita toata atentia si increderea, fiind prelucrata impecabil, fiabila si chiar la un pret excelent! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Cum ajunge o bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 215 in posesia clientilor? Apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site, iar noi stim ca trebuie sa ne grabim cu expedierea, la fel cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor. Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Este momentul sa distribui atentia ta in toate cele patru puncte cardinale. Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata! Asadar orienteaza-te si fii sigur ca apelezi la profesionisti cu experienta pe acest segment. O piesa de schimb montata corespunzator functioneaza impecabil, exact asa cum a fost ea proiectata si isi extinde perioada de sanatate si eficienta!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: IHOQ1B5M-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura