Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 110
Cod produs
D20AC1US-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 110 este un concept de ultima generatie, de o provenienta promitatoare! Atelierele Original Carraro sunt recunoscute pentru dinamica si profesionalismul inginerilor, asadar produsele lor sunt de o calitate neindoielnica.
Cel putin in cazul unei bielete, ar fi extrem de riscant sa facem compromisuri. O bieleta care se uzeaza prematur poate deveni un factor de risc pentru orice utilizator. Momentul acela cand o bieleta se desprinde de pe una dintre bare nu ar trebui sa se intample nimanui!

Utilajul tau poate deveni mai performant! Investeste inteligent!
Aceasta bieleta pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 110 se prelucreaza responsabil, dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa! Ajuta sistemul de directie: transfera comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc, potrivit pentru protejarea articulatiei sferice.

Serviciul nostru gratuit de consultanta - o sursa inepuizabila de idei practice!
Un aspect care face diferenta intre serviciile noastre si restul serviciilor de pe piata este, evident, atasamentul nostru fata de nevoile clientilor si felul in care intelegem necesarul lor tehnic. Avem rabdare sa parcurgem fiecare detaliu, oferim timp de calitate si recomandari pertinente, indiferent care este scopul! Suntem operativi, dispusi sa cautam solutii favorabile oriunde in tara!
• Daca ai de gand sa te informezi mai mult, apeleaza-ne, inainte de toate, si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Angajatii nostri preiau cazul tau in timp scurt si se ocupa de tine!
• Departamentul nostru de identificari face o treaba excelenta! Clientii beneficiaza de piese de schimb si consumabile perfect compatibile utilajelor.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne deplasam oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului. Incercam sa te ajutam sa iesi din orice impas, chiar si atunci cand esti imobilizat cu defectiuni grave, cine stie pe unde.
• Avem recomandari pentru montaj sigur, oriunde in tara!

Aceasta bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 110 este pe lista elementor pe care le poti achizitiona cu toata increderea! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti sigur ca aceasta bieleta tractor Deutz Fahr Agrotron 110 este ceea ce cauti, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site. Ne grabim sa-ti expediem coletul la tine in localitate, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la noi pe la sediu, de unde il poti ridica personal.

Cu montajul nu e de glumit! Practic, acum este momentul in care oferi startul in functionarea pieselor de schimb. Acest inceput poate lasa urme drastice, daca montajul nu a fost corect efectuat. Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: D20AC1US-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura