Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata Case Farmlift 735

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Farmlift 735
Cod produs
HD34SP01-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior fata Case Farmlift 735 original Carraro o piesa calitativa si sigura, executata in cele mai moderne fabrici, care va pune osul la treaba si va oferi suportul sau pentru ca utilajul tau sa functioneze ca si cum abia a iesit din fabrica! Avand incredere in calitatea produsului nostru, oferim o garantie ferma pentru pivotul superior si ne angajam sa asiguram satisfactia deplina a clientilor nostri. Echipa noastra este dedicata sa-ti ofere produse de inalta calitate si sa depaseasca asteptarile tale in privinta performantei si fiabilitatii.

Iti doresti mult ca utilajul tau sa isi duca munca la bun sfarsit, oferindu-ti un rulaj perfect, vreme indelungata? Ofera-i piesele de schimb perfecte incepand cu acest pivot superior. Suntem alaturi de tine pe tot parcursul procesului, oferindu-ti asistenta tehnica specializata si servicii complete. Echipa noastra de experti este pregatita sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere solutii personalizate, asigurandu-ne ca primesti suportul necesar pentru utilizarea optima a pivotului superior.

Un pivot superior fata Case Farmlift 735 este un produs premium!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este o sansa in plus!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Un pivot superior fata Case Farmlift 735 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest pivot superior punte fata pentru incarcator telescopic Case Farmlift 735 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste.

Montaj
Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura