Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata Case Farmlift 935

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Farmlift 935
Cod produs
K31NBMR9-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa care face parte din gama premium, ce indeplineste toate criteriile de fiabilitate, durabilitate si performanta si iti asigura continuitatea muncii executata de vehiculul tau? Acest pivot superior fata Case Farmlift 935 original Carraro este raspunsul cautarilor tale! Cu pivotul superior la bordul utilajului tau, vei beneficia de o performanta superioara si de o eficienta optima in toate activitatile tale industriale. Functionand in mod precis si fluid, pivotul superior contribuie la optimizarea performantei si la maximizarea productivitatii.

Cu un sistem de montaj simplu, pivotul superior este usor de instalat si utilizat. Indiferent de nivelul tau de experienta, vei putea beneficia de avantajele pivotului superior fara complicatii si efort suplimentar. Pivotul superior ofera un control precis asupra miscarilor utilajului, garantand stabilitate si siguranta in orice operatiune. Indiferent de terenul pe care lucrezi sau de cerintele specifice ale aplicatiei tale, pivotul superior asigura un control sigur si precis.

Un pivot superior fata Case Farmlift 935 este prietenul utilajului tau!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este o sansa in plus!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Un pivot superior fata Case Farmlift 935 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest pivot superior punte fata pentru incarcator telescopic Case Farmlift 935 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste.

Montaj
Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura