Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata stivuitor JCB 940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 940
Cod produs
ZBSV7CKX-AT
Out Of stock
Descriere
Pinioane, pinioane - cand se uzeaza, utilajul tau se resimte. Dar nu te necaji, rezolvam rapid si eficient problema, caci ai la dispozitie o gama generoasa de pinioane, precum si o multime de alte piese impecabile, cu ajutorul carora iti vei revigora utilajul. ,Acest pinion punte fata stivuitor JCB 940 care ti-a atras atentia este pregatit sa intre in actiune si sa imbunatateasca eficienta sistemului de transmisie al masinariei tale. Super rezistent si fiabil, gratie metalului special din care a fost fabricat, va face fata cu brio provocarilor, oricat de intens ar fi solicitat. Este perfect compatibil si cu modelele JCB 940-2 si JCB 940-4.

Daca ai dubii in ce priveste compatibilitatea ori asupra altor aspecte ce tin de depanarea pe care o ai in vedere, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Recomandarile lor or sa-ti prinda de minune, caci un sfat potrivit in momentele dificile te poate scuti de eforturi si cheltuieli inutile. Suna-ne si te vom ajuta sa-ti mentii utilajul in forma maxima cu minime eforturi!

Pinion punte fata stivuitor JCB 940 - pentru o transmisie excelenta!
Cand apar probleme in sistemul de transmisie, utilajul tau se vede in imposibilitatea de a-si indeplini misiunea. Componentele din sistem trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, daca vrei ca totul sa-ti mearga ca pe roate. Pinioanele au un rol esential in transmiterea cuplului de forte, dau viata intregului mecanism si inlesnesc, miscarea rotilor. Fii atent la dantura lor, care se poate toci din pricina sarcinilor dificile ori a lubrifierii deficitare si inlocuieste-le pe cele uzate. De asemenea, nu neglija lubrifierea, pentru a le prelungi durata de viata.

Vrei un utilaj fericit? Contacteaza-ne!
Problemele tehnice sunt pricaz pe capul omului, iar identificarea solutiei potrivite de remediere te poate pune adesea in dificultate. Ca sa fii sigur ca faci tot ce trebuie pentru a-ti insanatosi utilajul, profita de serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, precum si cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor tale. Mergi pe mana noastra! Intretinerea utilajului tau poate deveni o rutina chiar placuta.

Garantie
Eventualele defecte de fabricatie pe care acest pinion punte fata pentru stivuitor JCB 940 le-ar putea avea sunt perfect acoperite de o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le ai in interiorul coletului. Nu credem sa fie nevoie sa le folosesti, dar pastreaza-le, just in case!

Livrare
Stim ca n-ai vreme de pierdut, si iti vom livra acest pinion punte fata stivuitor JCB 940 super rapid! Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si ti-o expediem de indata. Iar daca esti pe-aproape, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Pentru a beneficia din plin de investitie, cel mai sigur este sa apelezi la persoane specializate, care stiu precis ce aspecte sa aiba in vedere ca sa iasa treaba buna. La cerere, iti putem asigura toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice
Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura