Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte JCB S55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB S55
Cod produs
UQC9ROD4-AT
Out Of stock
Descriere
Probleme cu transmisia? Neplacut, dar se intampla si la case mai mari. Si nu-i un capat de tara, caci o data ajuns la noi, ai sansa sa-ti pui la punct sistemul de transmisie pentru a te bucura de o functionare excelenta mult timp de-acum incolo. Tocmai ai pasit pe taramul pieselor de schimb pentru utilaje! Calitatea este cuvantul de ordine aici, iar acest pinion punte JCB S55 nu face exceptie. Chiar daca e o piesa uzuala, nu inseamna ca nu poti avea pretentii de la el, dimpotriva. Misiunea sa reclama rezistenta si calitate. Pune-l la incercare!

Daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei sau ai nevoie de mai multe detalii pentru a lua decizia potrivita, discuta cu specialistii nostri! Beneficiezi de consiliere permanenta, pentru a fi sigur ca alegi piesa potrivita la momentul potrivit si, daca ai nevoie, te ajutam si cu montajul. Suna-ne! Vei avea numai de castigat!

Pinion punte JCB S55 - o alegere inspirata!
Cand apar probleme in sistemul de transmisie, utilajul tau se vede in imposibilitatea de a-si indeplini misiunea. Componentele din sistem trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, daca vrei ca totul sa-ti mearga ca pe roate. Pinioanele au un rol esential in transmiterea cuplului de forte, dau viata intregului mecanism si inlesnesc, miscarea rotilor. Fii atent la dantura lor, care se poate toci din pricina sarcinilor dificile ori a lubrifierii deficitare si inlocuieste-le pe cele uzate. De asemenea, nu neglija lubrifierea, pentru a le prelungi durata de viata.

Vrei un utilaj fericit? Contacteaza-ne!
Problemele tehnice sunt pricaz pe capul omului, iar identificarea solutiei potrivite de remediere te poate pune adesea in dificultate. Ca sa fii sigur ca faci tot ce trebuie pentru a-ti insanatosi utilajul, profita de serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, precum si cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor tale. Mergi pe mana noastra! Intretinerea utilajului tau poate deveni o rutina chiar placuta.

Garantie
Eventualele defecte de fabricatie pe care acest pinion pentru punte JCB S55 le-ar putea avea sunt perfect acoperite de o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le ai in interiorul coletului. Nu credem sa fie nevoie sa le folosesti, dar pastreaza-le, just in case!

Livrare
Te asiguram ca vei primi acest pinion punte JCB S55 in cel mai scurt timp. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, piesa porneste catre tine prin curier rapid. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Un montaj efectuat ca la carte te va scuti de multe neplaceri. De surubari e plin targul, insa nu te-am sfatui sa-ti asumi riscul unui montaj defectuos, care ar putea compromite atat noua piesa cat si alte piese conexe. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si se rezolva! Avem colaboratori in orice colt al tarii.

Specificatii tehnice
Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura