Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte spate JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
G6UL0I1Z-AT
Out Of stock
Descriere
Oferte peste oferte! Este plina piata, dar oare merita toate atentia ta? Calitatea este principalul criteriu de selectie a pieselor pe care le gasesti la noi. Daca au trecut prin filtrul nostru, te vor multumi pe deplin si pe tine. Daca ai nevoie de acest pinion punte spate JCB 4CX la care te-ai oprit acum, faci o alegere nemaipomenita pentru imbunatatirea eficientei transmisiei, caci este o piesa foarte rezistenta si fiabila, similara celei originale in privinta performantelor. Iar la pret sigur o sa-ti placa!

Atunci cand pui accent pe calitate, rezultatele nu intarzie sa apara. Si sa te si tina. Foloseste piese de schimb de cea mai buna calitate si vei rari interventiile tehnice. Ba chiar vei prelungi durata de viata a utilajului tau, iar performantele sale vor fi net imbunatatite. Produsele si serviciile noastre iti stau la dispozitie. Cand dai de greu, da-ne de veste!

Pinion punte spate JCB 4CX - un ajutor de nadejde pentru o transmisie impecabila!
Ca sa-ti poata fi de ajutor in munca ta, utilajul tau trebuie in primul rand sa se poata misca. Iar fara ajutorul sistemului de transmisie, n-are nicio sansa. In acest sistem, pinioanele sunt elemente esentiale, caci ele transmit cuplul de forte lin si fluid catre destinatia finala, inlesnind, astfel, miscarea rotilor. Pinionul acesta se monteaza pe punte spate. Asigura-te ca beneficiaza de o lubrifiere optima, daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de performantele si ajutorul sau. Sarcinile dificile sau lubrifierea insuficienta ii pot afecta dantura, asadar ar fi bine sa verifici periodic starea dintilor sai si, atunci cand constati probleme, inlocuieste piesa uzata.

Nu-ti bate capul, ia legatura cu noi!
Problemele tehnice vin la pachet cu o multime de neplaceri si, de multe ori, identificarea solutiei potrivite te poate pune in dificultate. Ca sa te asiguri ca faci tot ce trebuie pentru insanatosirea utilajului tau, apeleaza la serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, precum si cele mai eficiente solutii de remediere. Mergi pe mana noastra si iti va fi mult mai simplu sa depasesti obstacolele. Contacteaza-ne! E si gratis si extrem de util!

Garantie
Calitate garantata! Eventualele defecte de fabricatie pe care acest pinion punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CX le-ar putea avea sunt perfect acoperite de o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le ai in interiorul coletului. Nu credem sa fie nevoie sa le folosesti, dar pastreaza-le, just in case!

Livrare
Time is money, asa ca nu te vom lasa sa astepti acest pinion punte spate JCB 4CX prea mult. Ti-l expediem imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic, si ajunge la tine super rapid prin curier. Dar daca esti prin apropiere, poti veni si tu dupa el la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Pentru a beneficia din plin de calitatile piesei, acorda montajului maxima atentie. Nu-ti fa de lucru cu orice surubar, daca n-ai vreme de pierdut. Risti sa te trezesti cu tot felul de surprize neplacute. Cel mai sigur este sa apelezi la persoane specializate, care stiu precis ce aspecte sa iasa in vedere ca sa iasa treaba buna. La cerere, iti putem asigura efectuarea interventiilor tehnice de care ai nevoie intr-o maniera profesionista. Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura