Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tija cilindru directie punte Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
8KP2FE6M-RA
Out Of stock
Descriere
Cand ai parteneri de incredere, treaba merge perfect! Poti sa fii sigur ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, de o rezistenta maxima, iar una dintre miile de astfel de piese ce te asteapta in depozitul nostru este chiar aceasta tija cilindru directie punte Komatsu WB146 originala Carraro, realizata din materiale de top! Echipa noastra de specialisti sta la dispozitia ta pentru a-ti oferi informatiile si consultanta necesara pentru a alege tija cilindru potrivita nevoilor tale. Opteaza pentru calitate si durabilitate cu produsele noastre de incredere.

Tija cilindru este, pentru utilajul tau, mai mult decat o varianta compatibila si buna. Este topul celor mai performante piese de schimb, acel articol ce, odata montat, rezista, si rezista, si rezista! Acest produs de incredere te va surprinde cu durabilitatea sa! Suntem activi in mod constant in sustinerea ta si a utilajelor pe care tu le exploatezi, cat si in dezvoltarea domeniului pieselor de schimb, mereu orientati spre propunerea noilor tehnologii ce apar, dar si pentru a face serviciile oferite mai fiabile si eficiente.

Aceasta tija cilindru directie punte Komatsu WB146 este un produs remarcabil!
Directia utilajului tau este esentiala. Ea face astfel incat sa poti duce lucrul la bun final, dar, totodata sistemul de directie bine pus la punct este un punct de safety! Nu poti, asadar, lucra in siguranta, fara un sistem de directie care sa functioneze ceas! Parte al acestui sistem este si tija noastra cilindru! Nu uita: componenta noastra este dedicata directiei si se va monta doar pe puntea fata!

Consultanta gratuita - stii ce piesa sa alegi!
Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Garantie
O tija cilindru directie punte Komatsu WB146 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai ales corect. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o faci, asa incat tie sa-ti fie mult mai simplu!

Livrare
O tija cilindru directie punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB146 este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Montaj
Cu montajul nu e de glumit! Practic, acum este momentul in care oferi startul in functionarea pieselor de schimb. Acest inceput poate lasa urme drastice, daca montajul nu a fost corect efectuat. Pe de alta parte, un montaj corespunzator ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de sanatate si sa isi sporeasca performanta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura