Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Spray curatare frana Tegee 0.5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G0QM6NL8-MI
Out Of stock
Descriere
Cred ca esti in asentimentul nostru ca utilajul tau trebuie bine ingrijit, curatat, pentru ca nicio impuritate sa nu-i afecteze functionarea. Reziduurile formate in urma utilizarii lubrifiantilor, a uleiurilor sau a altor produse cu grasimi trebuie curatate cu produse special alcatuite. Acest spray curatare frana Tegee 0.5L este special conceput pentru o curatare intensa, are o formula chimica adecvata, fara acetona. Fabricat in Germania, are cele mai bune referinte de utilizare in siguranta pentru curatarea intensa si adecvata a franelor utilajului tau.

Cere o oferta, telefonic sau online! Calitatea produselor trebuie sa fie mereu primul criteriu atunci cand alegi un produs, daca vrei sa ajungi la performanta! Consultantul nostru este aici pentru tine, te poate scoate din impas ori de cate ori nu esti sigur de o alegere. Suna-l cu incredere pentru fiecare pas in intretinerea utilajului tau, orice detaliu e important!

Spray curatare frana TEGEE 0.5L - pentru siguranta utilajului tau!
Tot ce tine de sistemul de franare, tine de fapt de siguranta utilajului tau! Acest spray indeparteaza uleiurile, grasimile si lubrifiantii, asigurand astfel functionarea impecabila. Componentele metalice curatate si uscate pot fi imediat folosite. Poti conta pe eficienta produselor pe care ti le recomandam, ai incredere maxima in utilajul tau atunci cand el este intretinut corespunzator!

Esti in impas? Suntem aici pentru tine!
Sa nu ti se para un lucru lipsit de importanta, sau un lux inutil folosirea in orice instanta a produselor adecvate. Dimpotriva, siguranta ta va creste, vei avea mereu multumirea sa-ti vezi utilajul in stare impecabila de functionare. Pentru orice detaliu, echipa noastra tehnica e gata sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita, sa te ajute sa gasesti produsele potrivite, sa-ti dea toate datele de care ai nevoie.

Livrare
Avem viteza maxima la livrare. In 24 de ore de la plasarea comenzii vei primi acest spray curatare frana TEGEE 0.5L sau il poti ridica imediat de la sediul nostru, daca vrei.

Specificatii tehnice

Fara acetona
Trimite mesaj
Din Gura in Gura