Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco 145W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 145W
Cod produs
RT9HPM0J-AT
Out Of stock
Descriere
Recomandarea specialistilor este sa pui accent pe calitate cand alegi piese noi pentru utilajul tau. Daca vrei ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, tine cont de acest aspect si o sa-ti mearga din plin! Experienta pe care o avem in spate ne-a confirmat importanta acestui principiu, astfel ca am adunat in depozitul nostru spuma pentru ca tu sa ai acces rapid la cele mai eficiente remedii pentru utilajul tau. O piesa impecabila este aceasta garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco 145W care ti-a atras atentia. Fiabila si extrem de rezistenta, face fata provocarilor cu brio, aducand un plus de eficienta in anmgrenajul motorului.

Asigura-i utilajului tau resursele necesare iar performantele sale vor fi pe masura. Expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti si te vom ajuta sa iesi din impas! Caci nu ne multumim a fi simpli furnizori de piese, asta ar putea sa o faca oricine. Noi vrem sa-ti oferim mult mai mult si venim in intampinarea nevoilor tale cu suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco 145W - sustine performantele motorului!
Functionarea optima a motorului este asigurata de o serie de componente cu functii precise, astfel ca orice semn de uzura aparut la vreuna poate afecta desfasurarea proceselor ce au loc in angrenaj. Aceasta garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco 145W contribuie din plin la mentinerea cadrului perfect de functionare a motorului, asigurand etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Fiind o zona foarte importanta in cadrul angrenajului, asigura-te ca totul se desfasoara in parametri optimi.

Vrei mai multe informatii? Nimic mai simplu!
Ne poti contacta atat telefonic cat si prin mijloacele online de comunicare pentru a beneficia de consultanta tehnica personalizata. Expertii nostri vor raspunde prompt solicitarilor tale, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Iti limpezim pe data neclaritatile si iti recomandam cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Nu-ti mai bate capul! Contacteaza-ne! Mai ales ca nu te costa nimic in plus, consultanta este gratuita!

Garantie
Intelegem perfect urgenta ta! Aceasta garnitura de chiuloasa pentru excavator Fiat Kobelco 145W va porni imediat catre tine. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta! Aceasta garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco 145W va porni imediat catre tine. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Pentru a-ti proteja investitia, dar si pentru a te asigura ca rezultatele vor fi asa cum te astepti, acorda montajului atentia cuvenita. Cel mai bine este sa lasi treaba pe mainile unor profesionisti, caci orice greseala de montaj se va rasfrange asupra performantelor piesei, dar ar putea afecta si alte piese conexe. Ai nevoie de un mecanic in care sa poti avea incredere? Rezolvam de indata, doar sa ne spui!

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura