Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Fiat Kobelco E125W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E125W
Cod produs
FO9N2MY6-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau are nevoie de atentie deosebita si de componente de cea mai buna calitate pentru a face fata provocarilor. Iar aceasta garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco E125W care ti-a atras atentia este o alegere excelenta. O piesa super rezistenta, gratie metalului special din care a fost fabricata. Iti va asigura o functionare optima vreme indelungata, caci nu vei fi nevoitr sa o inlocuiesti prea curand. Montata corespunzator, isi va indeplini cu succes misiunea, asigurand o etansare perfecta.

Putem fi sursa ta de inspiratie pentru a-i oferi utilajului tau o intretinere exemplara care ii va imbunatati performantele. Te vom indruma in alegerea celor mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si optimizare a functionarii acestuia. Totul pe intelesul tau si adaptat nevoilor tale. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Economisesti si timp, si bani, si energie!

Garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco E125W - pentru randament maxim!
Toate ca toate, dar cand vine vorba de componentele motorului, atentia ta trebuie sa fie maxima. Exigentele, asemenea. Fiecare piesa din angrenajul motorului are rolul sau bine definit pentru a sustine performantele acestuia. Aceasta garnitura de chiuloasa pentru excavator Fiat Kobelco E125W asigura etanseitatea motorului, fiind o piesa indispensabila functionarii optime a acestuia. Este situata intre chiuloasa si blocul motor, iar fara ajutorul sau, procesele ce au loc in interiorul motorului ar avea de suferit.

Raspundem intrebarilor tale si nevoilor utilajului tau!
Cere-ne ajutorul ori de cate ori intampini probleme tehnice ori ai nelamuriri si vrei sa le clarifici. In loc sa studiezi tomuri cu mii de date tehnice, ceea ce oricum n-ai vreme, apeleaza la noi! Consultantii nosti iti ofera toate informatiile pe care le cauti, sintetizate pentru a raspunde nevoilor tale. Nu le-or sti ei pe toate, spre exemplu cum sa prepare un desert sofisticat, dar in ce tine de utilaje sunt asi si te poti baza pe recomandarile lor. Contacteaza-ne fara sfiala, serviciul de consultanta iti este oferit fara vreun cost suplimentar!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau si nu-l vom irosi. Vei primi aceasta garnitura de chiuloasa Fiat Kobelco E125W in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic, iar noi ti-o expediem de indata. Dar daca esti prin zona, poti veni sa ridici personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Ca sa te poti bucura de functionarea optima a utilajului tau, asigura-te ca montajul este efectuat intr-un mod profesionist, caci el influenteaza considerabil performantele piesei. Chiar de nu pare o interventie dificila, apeleaza la persoane specializate, care stiu exact ce aspecte sa bifeze pentru a-ti aduce utilajul in forma maxima. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, ti-l trimitem noi, in orice colt al tarii te-ai afla!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Trimite mesaj
Din Gura in Gura