Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa New Holland L190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland L190
Cod produs
23WGK7LD-AT
Out Of stock
Descriere
Ai probleme cu motorul? Aici vei gasi cele mai eficiente solutii pentru el. O sumedenie de piese de schimb impecabile, pentru motor si nu numai, sunt asezate pe rafurile noastre, pregatite de actiune la primul semn. Daca ai nevoie de aceasta garnitura de chiuloasa New Holland L190 la care te-ai oprit acum, faci o alegere nemaipomenita, caci este o piesa zdravana si fiabila, capabila sa faca fata cu brio provocarilor dificile. In angrenajul motorului, calitatea este prioritara, iar piesa aceasta se preteaza perfect.

Poti afla mai multe detalii despre ea de la specialistii nostri! Vei primi, de altfel, toate informatiile de care ai nevoie pentru a-i asigura utilajului tau remedierea eficienta si durabila a starii de sanatate. Te invatam cum sa previi defectiunile si sa-ti mentii masinaria in forma maxima, pentru maxim randament. Par dificil, insa cand ai la indemana ingredientele potrivite, treaba incepe sa se miste ca pe roate. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa New Holland L190 - un ajutor de nadejde!
Functionarea optima a motorului este asigurata de o serie de componente cu functii precise, astfel ca orice semn de uzura aparut la vreuna poate afecta desfasurarea proceselor ce au loc in angrenaj. Aceasta garnitura de chiuloasa New Holland L190 contribuie din plin la mentinerea cadrului perfect de functionare a motorului, asigurand etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Fiind o zona foarte importanta in cadrul angrenajului, asigura-te ca totul se desfasoara in parametri optimi.

Vrei mai multe informatii? Nimic mai simplu!
Ne poti contacta atat telefonic cat si prin mijloacele online de comunicare pentru a beneficia de consultanta tehnica personalizata. Expertii nostri vor raspunde prompt solicitarilor tale, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Iti limpezim pe data neclaritatile si iti recomandam cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Nu-ti mai bate capul! Contacteaza-ne! Mai ales ca nu te costa nimic in plus, consultanta este gratuita!

Garantie
Poti comanda fara grija, pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru miniincarcator New Holland L190 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului. Desi nu credem sa ai nevoie de ele, pastreaza-le pentru orice eventualitate.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta! Aceasta garnitura de chiuloasa New Holland L190 va porni imediat catre tine. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Pentru a-ti proteja investitia, dar si pentru a te asigura ca rezultatele vor fi asa cum te astepti, acorda montajului atentia cuvenita. Cel mai bine este sa lasi treaba pe mainile unor profesionisti, caci orice greseala de montaj se va rasfrange asupra performantelor piesei, dar ar putea afecta si alte piese conexe. Ai nevoie de un mecanic in care sa poti avea incredere? Rezolvam de indata, doar sa ne spui!

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura