Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.170
Cod produs
XKRMG2VB-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Lamborghini R6.170 - il gasesti in depozitul nostru si are un pret foarte bun! Piesa este una originala si Carraro este producatorul ei. Avand un rol in buna functionare a tractorului tau, acest rulment este limpede ca reprezinta optiunea ideala de inlocuire a componentei uzate! Oferta este excelenta, la fel si calitatile tehnice ale componentei. Te invitam sa plasezi comanda si iti vom expedia piesa alaturi de un certificat de garantie.

Succesul este garantat daca alegi sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Pinionului de atac i se va asigura o miscare lipsita de excentricitate fata de axa. Simeringul care etanseaza puntea din fata va fi inlocuit neaparat tot acum. Unul nou va etansa corect locul de intrare al pinionului de atac in punte. Cu ajutorul echipei noastre de la departamentul tehnic, vei lua cu siguranta cea mai buna decizie! Ia legatura cu noi! Aici primesti consultanta tehnica gratuita.

Rulment pinion atac Lamborghini R6.170 - alege acest model extraordinar!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noia Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaja Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.170 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Lamborghini R6.170 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura